2777
2789

خیلی بی احترامی کردن حتی بی دلیل از سر خوش خوشانشون به من فحش ناموسی وخانواده دادن و دعوا راه انداختن شوهرم با این که میدونست کاملا تقصیر اوناس ومن مظلوم وبی گناهم نهتنها منفعل بود وازم دفاع نکرد بلکه بامن دعوا کرد وگفت هرچی باشه اونا خواهر یا مادر من هستن وباید احترامشون رو بگیری 

(منضورش این بود درمقابل فحش وناسزا ودعوا های بی دلیلشون با من من باید سسسکوت اختیار کنم وقربون صدقشون برم )

هرکار کردم شوهرم فهمید من آدم خوبه وبی گناهه هستم واونا بده ولی بازم فرقی براش نداشت و پشت خواهر مادرشو گرفت وبا هااا به خاطر رفتارای زشت اونا با من دعوا کرد واقعا

والان به تازگی خواهر شوهرمو دیدم بی محلم کرد واخم وبی احترامی 

من چند ماهه به خاطر این که با فتنه و زور میخاستن پدر مادرشون از روستا بیارن تو خانه (اجاره) من توشهر با وسایل نو نوار من توخانه من زندگی کنن که من کلفتیشونو کنم 

وگفتن به هیچ کسی (منضورشون من بودم) ربطی نداره خانه پسر مونه وما با پسرم شریکیم

انقد بد از من به شوهرم گفتن که باعث دعوامون شد 

وچیزی نموند کارمون به طلاق کشیده بشه و زندگیمو آتیش زدن💥🔥🔥و وبعد از چندین ماه دوباره برگشتم سر زندگیم وبا اونا قطعه رابطه کردم

به قطع رابطه و سر سنگین بودنت ادامه بده. 

هدفت حفظ زندگی مشترکت با کمترین آسیب روحی و روانی برای خودت و همسرت باشه.   این که دیگه روابط حفظ بمونه یا نه مشکل اونهاست که باید رفتارشون درست کنند 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از زندگی تو خبر ندارم 

ولی دوستم اینو بدون که زندگی نوبتیه 

نوبت توام میشه 

هر کسی ظلم میکنه خودش یه روز بهش ظلم میشه 

فقط اینو بدون هیچ کسی مثل خودت نمیتونه برای تو تصمیم بگیره 

خودت بهترین رفتارو انجام بده

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

الان با این دعوت چیکار کنم. دعوت آشتی کنانه

قبول نکن

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

من تا حالا ده بار دعوت اشتی کنان رفتم یه دست و روبوسی می کنی بعد سر و سنگین یه جا می شینی و فقط حرف های ضروری می زنی. قرار نیست بری تو دل همدیگه بشینید و شروع کنی بگی جونم براتون بگه و ... کل حرف ها رو بریزی بیرون 

اخر دست هم یه خداحافظی خشک و خالی می کنی بدون دعوت کردن (اصلا اصلا تعارف نکن که شما هم تشریف بیارید) و بیا بعد اونم نه زنگ بزن و تا اونجایی که می تونی زنگ هاشون جواب نده با با سردی جواب بده.  گفتن کی بیاییم بگو حالا ببینم چی می شه خبرتون می کنم قرار هم نیست خبر کنی

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

برو که شر بخوابه به شوهرت هم بگو فقط به خاطر تو دارم میرم به خاطر عشق تو و خانوادت نباید حرمت خانواده من رو زیر سوال میبردن و اینکه من و تو باید احترام هم و خانواده هم رو حفظ کنیم ( این رو یاد بگیرید )

بعد از اون هم دیگه گرم نشو باهاشون حد و حدود بزار 

رفت و آمد نکن ماهی یه بار برو به پدر مادر شوهرت سر بزن کار بار همشون انجام بده  برگرد