2777
2789
عنوان

25سال ب بالا

206 بازدید | 11 پست

بچه های 25سال ب بالا، بیاید حرف بزنیم، گروه بزنیم 

نمیدونم درخواست بدید خصوصی، یابگید من درخواست دوستی بدم، باهم اشنا بشیم، حرف بزنیم 

پکیدیم از تنهایی

همینجا خب بحرفید☹️

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

# ساده ترین روش جذب همسر یا رابطه  دلخواه به سبک کتاب چهار اثر فلورانس  #

مراحل : 
۱ نوشتن ویژگی های رابطه دلخواه و انداختن در بطری در آب رودخانه ای
۲ جملات تاکیدی به صورت شکرگزاری بخصوص در زمان نگرانی ها و استرس ها
۳ چیدن تدارکات برای ورود همسر + ریسک کردن 
۴ انتظار و رها کردن خواسته

توضیح کامل مراحل 

+مرحله اول+"
 ویژگی های رابطه  رویاییتون رو بنویسید ( هرچی به دلتون میاد و اینکه چطور باهاتون رفتار کنه و..) در آخر برگه این جمله رو بنویسید: خدایا من این خواسته را به تو سپردم و مطمعنم که در زمان درست و به شیوه درستش آن را براورده میکنی 

، سپس کاغد رو درون یک بطری خالی بزارید و در آب رودخانه ای چیزی  بیندازید،، و همونجا این جمله رو بگید: خدایا من خواسته ام رو به تو میسپارم و میدانم که در زمان درستش برایم براورده میکنی ( این بسان انداختن موسی در آب نیل میمونه و سپردن او به خداس)

+ مرحله دوم + 
به مدت حدودا یکی دو سه هفته ای ابن جملات رو تکرار کنید هر از اگاهی :

* خدایاشکرت که رابطه دلخواهم رو برایم براورده کردی
* خدایاا ممنونم اصلا باورم نمیشد اینقد دقیق و عالی رابطه ای به این خوبی رو واسم براورده کردی
* من رابطه ای دارم ایده ال و عالی و رویایی و پایدار خدایا شکرت
* من لایق رابطع دلخواهم هستم خدایا شکرت
* من لایق همسر ایده آلم هستم خدایا شکرت
* خداوند منو جذاب و منحصر به فرد افریده و من برای همسرم منحصر به فردم خدایا شکرت
* من روح الهی هستم و جذاب 
* من برای همسرم کافی هستم و او هم برای من کافیع
* کسی که قرار است خداوند آن را همسر من کند هیچ چیز و هیج کس نمیتواند مانع آن شود..اصلا مگه کسی میتونه خخخ
* هیچ قدرتی نیست جز قدرت خدا
* من لایق همسری  متعهد و وفادار هستم
*کلام من عصای جادویی من است
* خداوند عاشق من است و هرچه را که بخواهم بهم میده

نکته : بخصوص زمان هایی که فکرتون منفی میشه این جملات رو تکرار کنید یا  
نکته : هر فکر منفی ای داشتید برعکسش بگیدخودتون:
مثلا :
فکر منفی: پسر خوب کم پیدا میشه 
فکر درستش: دنیا قانون فروانیه و بی نهایت پسر خوب وجود داره

فکر منفی : من لایق همسر این چنینی نیستم
فکر مثبت : من لایق همسر دلخواهم هستم چون خداوند منو منحصر به فرد افریده چون من روح الهی هستم

یکم که باورتون بالا رفت کافیه

+

سوم+: حالا وقت چیدن تدارکات و ریسک کردنه،
، اینجا اصل ماجراست:
جهان هستی اینجا دیگه ایمان و باور  شما رو میسنجه 

اینجا جهان هستی ی سری چیزا رو به ذهن و قلبتون میاره که تدارک ببینین یا چیزهایی رو میگه انجام بدین که ریسکه :
حالا اگه انجامش بدید شما قبول شدید و ارزوتون رو بهتون میده و اگه انجام ندید 
مثلا به ذهنتون میاد که صندوق جهیزیه آماده کنید: آماده کنید
مثلا اگه پسر باشید به ذهنتون میاد که انگشتر بخرید پس بخرید
مثلا به ذهنتون میاد که سعی کنید اتاقتون منظم بشه یا تغییراتی توش بدید یا چیز هایی بخرید واسش،، پس بخرید
مثلا بهتون الهام میشه که عکس هایی هست تو گوشیتون که باید پاک کنین پس پاک کنین
مثلا به ذهنتون میاد که ی دوس پسر یا دوس دختر معمولی دارین که پاکش کنید
مثال دارم میزنم..
پس تو این مرحله تدارکات رو اماده کنید و ریسک کنید که اگر این کار رو انجام بدید تمومه و قبول شدید و شما در آستانه ورود به رابطع دلخواهتون هستید...

+ مرحله چهارم‌+
مرحله انتظار و سپس رها کردن خواسته +

حالا دیگه خواستتون رو رها کنید و بسپارید به خدا و منتظر باشید که خداوند در زمان درستش همسرتون رو وارد زندگیتون میکنخ، دیگه لازم نیس شما کاری انجام بدید یا جملات رو هی تکرار کنید
مثل یک دانه هست که میکاری و ابش میدی و دیگه رهاش میکنی تا خودش جوانه بزنه‌‌
اینجام 

اصلا وقتی شما تا مرحله سه رو اجرا کنین خود به خود انتظار مثبت در وجودتون بوجود میاد و همین انتظار نماد و نشانه ایمان و باور شماست
وقتی انتظار بوجود بیاد جهان فرکانس انتظار شما رو دریافت میکنه و ارزوتون رو براتون ارسال میکنه
چون جهان براساس انتظار ما عمل میکنه..

...

شما همین که منتظرید در آینده نزدیک وارد زندکیتون بشه کافیه و دیگه به این فکر نکنید که خدا میخواد چجور اون شخص رو وارد زندگیم کنه..
شما به خدا نگید خدا ازین راه یا ازین روش همسرم رو وارد زندگیم کن..این ها رو بسپار به خدا که از شما باهوش تر و دانا تره..
با انجام این مراحل همسرتون از جایی که تصورش رو نمیکنید وارد زندگیتون میشه