2777
2789
عنوان

آدم های درست و حسابی ❤️

102 بازدید | 12 پست

خیلی مهمه ک با انسان‌های درست و حسابی معاشرت کنی؛ تو هر چقدر هم اراده و تلاشت کافی باشه، همینکه با آدم‌های اشتباه روبرو بشی زمین می‌خوری!

اما آدمِ درست، حتی اگر زمین هم خورده باشی بلندت می‌کنه؛

امیدوارم که در هر شرایطی با آد‌م‌های خوش ذات روبرو بشی و گذرت به آدم‌های اشتباه نیوفته...

🥀 @iProxy

وقتی تو محیطی هستی که همه فاز شرارت و قمپزی دارن ناخواسته مثل همونا میشی همرنگ جماعت میشی 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی تو محیطی هستی که همه فاز شرارت و قمپزی دارن ناخواسته مثل همونا میشی همرنگ جماعت میشی

همین دیگه اول باید تصمیم گرفته بشه تا بعد اتفاقات بعدی بیفته 

اینکه تصمیم خودمون چی هست ؟؟

خود واقعی مون چی هست ؟

کسی کسی رو مجبور نمیکنه 

در واقع انتخاب گر خودمون هستیم 

مصداق همون مطلبی که میگه خواستم جهان رو درست کنم 

خودم رو اصلاح کردم جهان خود به خود اصلاح شد 🙏🙏

من ترسیدم لایک کنم 😊😅درسته سخت بودنش که سخته و حرفی نیست اما به نظرم خودشناسی خیلی مهمه

چراترسیدی 😅نترس 

خودشناسی بله موافقم 

ولی کمک به بلندکردن دیگران بحث جداست که شرایط خاص خودشو داره

❌️❌️❌️لایک نکن❌️❌️❌️

همین دیگه اول باید تصمیم گرفته بشه تا بعد اتفاقات بعدی بیفته اینکه تصمیم خودمون چی هست ؟؟خود واقعی م ...

اونجا دیگه یجورایی حق انتخاب نداری باید همرنگ جماعت بشی 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

چراترسیدی 😅نترس خودشناسی بله موافقم ولی کمک به بلندکردن دیگران بحث جداست که شرایط خاص خودشو داره

😊😊شوخی بود به خاطر امضاتون میشه ارتباط داد بحثش مفصل 😊🙏🙏

بعضی مسائل مثلا مد و مدرنیته درسته اونم نه همیشه اما موارد دیگه نه با احترام به نظرتون 🙏

کلا محیط خیلی تاثیر داره