2777
2789
عنوان

از دست بیشفعالی دخترم بریدم 😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 102 پست
چرا درمان میشه ،دختر من درمان شد والان دانشجو سال دوم علوم تربیتی دانشگاه دولتی در تهرانه ،یکی از اق ...

اگر دارو درمانی از ۴ سالگی شروع بشه تو دوره بلوغ و بعد کنکور کم کم حذفش میکنن چون نورون های مغز دیگه ثابت شدن دکتر پسرمم گفته سه سال دیگه کلا قطع میکنه داروهاش رو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادمه چندین سال پیش یه همسایه داشتیم دخترشون به شدت ناآروم وفضول بودطوری که خانمه می اومدخونمون دعام ...

به خدا همه ی بچه ها همینن،ولی متاسفانه ایران داره رو میاره به برچسب گرایی،بچه یکذره شیطنت میکنه میگن بیش فعاله،اروم بشینه میگن اوتیسمه و...بچه های قدیم همینجوری بودن ولی چون بیرون از خونه بودن کسی نمیدید و اذیت نمیشد کاری نداشتن

الان کیزارن تو آپارتمان شصت متری و بدون هیچ همبازی پای فیلم های مضخرف بعد انتظار دارن هم رفتار خوب یاد بگیرن و  مثل ادم باشن،اینا بچه رو ربات میبینن

بشین،بخور،بخواب و...

میدونی به خاطر دخترم اومدم خونه بابام زندگی زناشویی ام داره خراب میشه کار به جایی رسوند شوهرم کلی کت ...

نزار بخاطر بچه زندگیت خراب بشه 

هرجور شده سرسامون بده به خودت و زندگیت 

بچه رو بسپار مهد مخصوصی جایی روزی یکی دوساعت نگه داری کنن به خودت و شوهرت برس 

سوره ی والعصر هم خیلی بخون به خودت و شوهرت انشالله خدا صبرتون رو زیاد کنه 

خیلی دنبال کلاس و این موردا که مخصوص بچه های بیشفعال هست باش خیلی بهش کمک میکنه 

تا مدرسه نرفته یادبگیر چجوری کنترلش کنی بعدش خیلی سخت تر میشه

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
سلام عزیزم ،کاملا درکت میکنم بچه ت در معرض فضای مجازی هست؟یعنی دیدن تلویزیون و یا بازی با تبلت و گو ...

اره خیلی گوشی وتلویزیون دوست داره ولی ببین به خدا همش با ارامش باهاش حرف میزنم ولی خودش مقصره منو  شوهرم خوبیم اون یک کاری میکنه مثلا اعصاب شوهرم خورد میشه مثلا میگه شوهرم خسته از سرکار اومده میگه بابا بشینم روی شکمت میگه بشین یک دفعه بلند میشه ومحکم میشینه شوهرم انقدر دردش اومد یا ببین مثلا اگه ده ساعت پشت سر هم بازی کنه باز همین جوری پشت سر هم ادامه میده اصلا خسته نمیشه غذا هم نمیخوره من نمیدونم انرژی از کجا میاره 

دقیقا درست میگید. میخواستم ببینم دلیلش همینه یا نه. درست فکر میکنین. داروهای اعصاب برای آدم بزرگها م ...

الان یه بچه که دیابت داره چون بچس بهش انسولین ندن ؟؟ چون امپول درد داره ؟؟ 

مغز بچه های بیش فعال تکامل نداره باید دارو بدی تا دوره بلوغ تا تکامل پیدا کنه 

ببین تو خونه هم واینمیسته من چقدر ببرم پارک دوچرخه بازی یا کارهای دیگه اصلا سیر نمیشه بعد حوصلش سر م ...

چند تا دکتر بردم همشون گفتن خونتو مثل مسجد کن هییییچی نزار بمونه منظور چیزای خطرناک 

پسرمن میره بالای لباس شویی میره از قسمت قاشق چنگالا که میزارم روی سینک  ، چاقو و قیچی و چیزای خطرناک برمیداره 

ینی از دست پسرم یدونه قاشق چنگالم نمیتونم سرجاش بزارم همه چییی باید بالا بالا بالا باشه 

این یک مورد خییییییییییلی کوچک بودا که گفتم ولی حاضر نیستم بچمو داروخور کنم 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

سلام به جز ریسپرودون چی میدید ؟  من ویاس هم میدم چون ریتالین روش جواب نمیداد و والپر سدیم برای ...

کلی داروی دیگه 

استراموکس    ریتالین اهسته رهش   فلوکستین 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
کلی داروی دیگه  استراموکس    ریتالین اهسته رهش   فلوکستین

الان از رفتارش راضی هستید ؟ 

من پسرم فاجعه بود تو یه سال سه بار از مهد اخراج شد بعد کلاس اول بعد کلاس ورزشی 😭😭😭 ولی الان که ۱۱ سالش شده خیلی اقا شده اذیت میکنه ولی نه مثل قبل 

و اینکه الان تابستون من دیگه ریتالین نمیدم چون میگم مدرسه که نمیره 

چرا درمان میشه ،دختر من درمان شد والان دانشجو سال دوم علوم تربیتی دانشگاه دولتی در تهرانه ،یکی از اق ...

نمیشن ولی تا حدود زیادی برطرف میشه علائم 

والا خواهر ۳۰ سالم هنو داره و دارو میخوره 

دکتر میگن تا ۹۰ درصد علایم میره ولی تو بدنشون همیشه هست و فعاله 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
الان از رفتارش راضی هستید ؟  من پسرم فاجعه بود تو یه سال سه بار از مهد اخراج شد بعد کلاس اول ب ...

بله پسر منم از پارسال که ۹ سالس بود کم کم تغسیر کرد و شیطونیاش خییییلی کم شده   ولی عصبی تر شده 

کلا از ۹ ده سالگی بهتر میشن 

ریتالین ممکنه باعث سکته قلبی بشه و...

شما پزشک هستید ؟؟ 

تخصص پزشکی دارید ؟؟ 

من به عنوان مادر و البته ارشد روانشناسی ترجیح میدم بچه ام سکته قبلی کنه و نباشه تا دور از جونش بخاد قاتل بشه یا دزد و قاچاقچی یا پسر و دختر فراری 

۹۹ درصد امار زندانیان تجاوز و قتل بیش فعالان درمان نشده هستن 

عزیزم آفرین بهت،ولی اول از همه بگم اگه پای تلویزیون میزاری یا تبلت میدی دستش به کلی قطع کن،و هیچ وقت ...

نه اصلااااا بچم نه گوشی داره نه تبلت به هییییچ عنوان حتی یک ثانیه به بچم گوشی ندادم

توی فامیل دیدم برای اینکه مادر و پدر راحت باشن یدونه گوشی میدن دستش ببخشید انگار فقط زاییدن بلدن من با وجود اینکه پسرم انقدر شلوغه حتی یک ثانیه گوشی به بچه نمیدم نهایتش اینکه کمتر رفت و امد میکنم کسی از دست پسرم عاصی نشه 

شب ها پارک میبریمش تاب بازی میکنه با بچه ها توی خیابون اصلا کاری نداره ولی مثلا خاله و عمه و ... گاز میگیره و موهاشونو میکشه خود روانپزشک بهم گفت تا ۴ ۵ سالگی این طبیعیه و بچه میخواد جلب توجه کنه ربطی به بیش فعالی نداره

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

چی بود ؟  شاید اون بهش نساخت باید هر دو هفته زیر نظر بودی و‌می رفتی پیشش تا بک سال اول فقط دار ...

وازونیدین اگه درست گفته باشم ،ضرر نداشته باشه براشون این قرص ها ؟ببین هر دو ماه زیادش میکنه چون دارو جواب نمیده از این قسمتش میترسم شوهرم میگه تا کی میخواد زیاد کنه الان فامیلمون افسردگی شدید داره روزی یه قرص ریسپریدون میخوره بچه منم روزی یکی اخه برای  بچه ۳ ساله زیاد نیست ،دکتر ها دلشون نمیسوزه که فقط میخوان دارو بدن من خودم مشکل نازایی داشتم میدیم دکتر ها چه جوری مشنبا پر دارو مینویسن درصورتی که دکتر با وجدان کم پیدا میشه که فقط اونی که لازمه رو بده