2777
2789
عنوان

از دست بیشفعالی دخترم بریدم 😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1989 بازدید | 102 پست
شما پزشک هستید ؟؟  تخصص پزشکی دارید ؟؟  من به عنوان مادر و البته ارشد روانشناسی ترجیح می ...

این حرفا رو کسایی تو مغزت کردن که کارشون همینه،توجیح میکنن تجارتشونو،بله من روانشناسم،منم مادرم و یک بچه شلوغ دارم که از روز اول کولیک داشت و ... ولی دارو ندادم و خوشحالم که ندادم،بعضی روزا گریه میکردم ولی امیدمو از دست ندادم،چون میدونم هر چیزی سختی داره،چون میدونم مسببش منم هستم ،وقتی بچه مو بجای بازی با همسالاش بجای پارک بجای مهمونی و...با تبلت خفه میکنم با گوشی میخوابونم اونوقت باید منتظر روزهای تاریکتر باشم

بچه مو بردم پیش روانپزشک فقط ده روز دارو دادم

دکتر که در عرض پنج دقیقه تشخیص و تجویز کنه گور به گور بشه الهی ،دکتری که نپرسه شرایط گذشته بچه رو الهی در مطبش تا همیشه پلمپ بشه

من هم تحصیلکرده م هم اینکه الان دکتر پسرم در ارتباطم اونم آنلاین بدون حضور پسرم

بدون هیچ گونه دارویی

و نتیجه عالیی

این حرفا رو کسایی تو مغزت کردن که کارشون همینه،توجیح میکنن تجارتشونو،بله من روانشناسم،منم مادرم و یک ...

عالیه مهم نتیجه است فرق نمیکنه یکی با دارو یکی بدون دارو 

بچه من بدون دارو نتیجه نمیگیره ولی یه بچه با نروفیدبک خوب میشه این دیگه بسته به نظر پزشکه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همه چی خواب نیست این بچه کلاس اول که بره اخراج میشه مگر اینکه تو خونه بخای بهش درس بدی  ا ...

عزیزم من نوار مغزی هم گرفتم بچه م سالمه سالم،ولی دکتر گفت نه دارو بده

حتی الان سنجشش رو رد شده اگه بازم رد بشه میزارم هفت سالگی بره

دیگه برام مهم نیست

نه به دارووووو نه

چون بچه م مطمئنم رشد طبیعیه خودشو داره 

ولی این جامعه عاشق برچسب زدنه،عاشق مریض پروریه

و...

من ارشد روانشناسی دارم و در تمام رفرنس ها و کتاب ها داروهای درمانی رو خوندم و تمام کشورها شروع درمان ...

بله دقیقاً جامعه ما همینه،هر بچه ی متفاوتی رو جدای از هوش و ذکاوتش رو استثنایی میفرسه،دیگه هیچی براشون مهم نیست ،این همه مطالعه ت قطعا از کسی که عضو انجمن روانشناسی آمریکا هستش بیشتر نیست ،حاضرم هزار تا سند و مدرک بهت نشون بدم که تو آمریکا اصلا قضایا اینجوری که تو میگی نیست ،اصلا چیزی به اسم دارو درمانی ،کاردرمانی و گفتار درمانی ندارن و...

پیج دکتر ولاء موسوی رو حتما سرچ کن تو اینستا و ببین ،بدون هیچ گونه قضاوت و پیش داوری البته 

من ارشد روانشناسی دارم و در تمام رفرنس ها و کتاب ها داروهای درمانی رو خوندم و تمام کشورها شروع درمان ...

شوهر منم مثل خودم روانشناسی خونده اینقدر زرنگ بود بدون کنکور جزو نفرات برتر ارشدش رو گرفت 

ببین الان که دارم فکر میکنم بچم همه ویژگیهای بچه تو رو داره حتی اینکه میپره رو شکم باباش!

باباش ظهر پننج دقه بخواد بخوابه عمرا بزاره میپره رو کله و شکمش ! خودمم نمیتونم یه دقه دراز بکشم میاد به قصد کشت رو سرم میشینه و نمیزاره خودش فکر میکنه داره بازی میکنه

فکر نمی کنم کسی با وجود بجه بتونه ظهر بخوابه

دیشب برای همسرم بچتو میخوندم اونم میگفت خوب بجه همینه اگه بفهمه و نپره رو شکمت غیر طبیعیه

ببین تو تعریف و تصورت از بچه از قدیم مشکل داشته فکر میکردی باید بیاد صاف بشینه بچه همینه

من تمام این چیزارو به دکترش که دکتر کودکان معروفی هم هست گفتم نه یکبار بلکه چندین بار هر دفعه گفت طبیعیه

فقط یکبار برای خوابش ملاتونین داد که اونم چند بار دادم بعد که دیدم چندان تاثیری نداره قطع کردم و سعی کردم خودم خوابشو تنظیم کنم

مطمئنی خودت احیانا دچار افسردگی پس از زایمان نشدی؟ الانم که بارداری تغییرات هورمونی داری باعث میشه کم تحمل شده باشی 

دکترش با نوار مغزی و این چیزا تشهیص بیش فعالی داده؟ یا همینطوری یه چیزی گفتع؟

به خدا همه ی بچه ها همینن،ولی متاسفانه ایران داره رو میاره به برچسب گرایی،بچه یکذره شیطنت میکنه میگن ...

آفرین دقیقابنظرمن هم رفتاربچه ی استاترکاملاطبیعیه واکثربچه هاهمینطورن ماآدم بزرگاصبرمون کم شده وگرنه مشکل ازبچه هانیست

الان یه بچه که دیابت داره چون بچس بهش انسولین ندن ؟؟ چون امپول درد داره ؟؟  مغز بچه های بیش فع ...

تا دوره بلوغ تا تکامل؟؟؟ اینا چیه از خودت درآوردی؟  نه خیر باعث این چیزا نمیشه.