2777
2789
عنوان

از دست بیشفعالی دخترم بریدم 😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 102 پست
خانم اصلاً نباید قرص رو بدون مشورت روانپزشک قطع کنید،دوباره به روانپزشک دخترتون مراجعه کنید لطفاً

برداشته یه قرص به دخترم این دفعه داده دخترم همش میگفت مامان سرم درد میکنه منم قطع کردم سریع ،حالا این ریسپریدون خوب ولی دیگه اثر نداشت هر دفعه میرم قرص های عجیب میده مثلا یکیش زدم تو گوگل نوشته برای بیشفالی افسردگی ومصارف افیون والا ادم میترسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیییییچ عنوان نیاید دارو رو یکباره قطع کرد 

برای بعضی ها حالت تشنج دست میده 

همونطور که آروم آروم دوزش زیاد شده باید آروم آروم کم بشه 

بدترین کارو کردی 

بچه ای که با قزص میخوابیده رو نمیشه که همینجوری خوابوند 

صبرت رو هم خیلیییی زیاد کن راه درازی در پیش داری الهی خدا کمکت کنه ❤️

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

پسر منم بیش فعاله درکت میکنم ولی به هیچ عنوان نمیتونم بهش دارو بدم یا دکتر ببرمش

بعد اینکه کتک زدن واینکه از آزار دادن دیگران لذت میبره روانپزشک گفت ربطی به بیش فعالی نداره و تا ۴ ۵ سالگی بچه ها برای جلب توجه انجام میدن

۹۹ درصد رفتارهای بچه شما رو پسر منم داره منم ۳ ساله پاهام قلم کردم هیچ جا نمیرم هییییچ جا عید ها خونه هییییچکس به جز پدر مادر 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

آخی گناه داره دلت میاد بگی از وقتی اومده زندگیت جهنم شده نگو توروخدا مادری 

میدونی به خاطر دخترم اومدم خونه بابام زندگی زناشویی ام داره خراب میشه کار به جایی رسوند شوهرم کلی کتکم زد موهای سرم همش ریخته همش سفید شده با خواهر شوهرم قهرم چون دخترم تف انداخت تو صورتش میدونی چند وقته رابطه نداریم من خیلی بیشتر از مادر های دیکه مادری کردم هیچ وقت کسی قضاوت نکن

یادمه چندین سال پیش یه همسایه داشتیم دخترشون به شدت ناآروم وفضول بودطوری که خانمه می اومدخونمون دعامی کردیم زودتربره، نمیدونم پیش فعال بودیانه ولی بنظرم بوده چندسال پیش دیدمش خیلی خانم وآروم شده بودانگارتمام فضولیاش روبچگیش گذاشته بودان شاءالله دخترشماهم بزرگ میشه خوب میشه

برداشته یه قرص به دخترم این دفعه داده دخترم همش میگفت مامان سرم درد میکنه منم قطع کردم سریع ،حالا ای ...

عزیزم قطعاً دکتر میدونه این قرص الان برای دخترتون مناسب که تجویز میکنه،اگه هم شک دارید روانپزشک رو عوض کنید و خواهشاً به هیچ وجه سمت طب سنتی نرید،مشکل دختر شما رو فقط روانپزشک حل میکنه

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
روان پزشکشو عوض کن  به داروهای بیشتری نیاز هست  تنها رسپریدون جوابگو نیست   رسپریدو ...

ببین یک قرص دیگه داد گفت تنها جواب نمیده وقتی دادم همش میگفت مامان سرم درد میکنه من دیگه ندادم از ترسم

سلام عزیزم ،کاملا درکت میکنم

بچه ت در معرض فضای مجازی هست؟یعنی دیدن تلویزیون و یا بازی با تبلت و گوشی ؟

به هیچ عنوان نباید از اول به بچه دارو میدادی

هیچ وقت

الان هم که دادی نباید یکدفعه قطع میکردی چون بدتر میکنه

این داروها برای بزرگسالانه و اصلا برای بچه ها اثبات نشده

از طرفی دارو فقط سرپوشیه برای کارهای بچه ت،که هر دفعه چون بدن با دارو سازگار میشه باید دوزش رو زیاد کنی یا دیگه کلا جواب نمیده باید قرص رو عوض کنی

به هیچ عنوان کاردرمانی و گفتار درمانی و...نبر

هر چی هست تو خونه ی خودته

محیط خونه رو بچه اثر داره،تصور تو از بچه تاثیر داره رو رفتارش،صبوری تو تاثیر داره و....