2777
2789
عنوان

از دست بیشفعالی دخترم بریدم 😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1989 بازدید | 102 پست
علائم یک بچه بیش‌فعال شدید  فقط با دارو آروم میشه و می‌خوابه حتما تمرکز پایینم داره

اخه ببین هر چند وقت یکبار اثر دارو کم میشه هی زیادش میکنه الان روزی یک دونه کامل میخوره اخه هر دفعه بخواد زیاد بشه که دیگه خیلی ضرر داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بچه دوم که بیاری تازه میفهمی که تا حالا مادر نبودی با این مادر شدی دختر منم عین دختر شما بود منو از پا درآورد بعد هفت سال خوابید منو از هر چی بچه بیزار کردانواع واقسام مریضی ها اصلا اصلا نخوابید من یه روانی تمام عیار کرده بود از دو بعد از ظهر می‌بردم پارک تا 10شب میومدیم خونه تازه انگار صبح شده بود تا 1,5شب بیدار بود تا چهار صبح ناله میکرد همش میگفتم بزن پشتم صبح 4.5هم بلند میشد بازی ولی بچه دوم قشنگ می‌خوابید خیلی کم مریض میشد خوب غذا میخورداصلا عذابم نداده من با دنیا اومدن این فهمیدم بچه یعنی چی داروهاشو بده رسید به 5سال بزار شنا ژیمناستیک زبان نقاشی اینقدر سرگرمی کن تا خوب بشه تو هفت سال تغییر میکنن تو دوازده تقریبا درمان میشن ولی باید خیلی زحمت بکشی

عزیزم حتما خیلی درمونده شدی که اینجوری نوشتی

اما اون با میل خودش به این دنیا نیومده شما اونو بدنیا آوردید پس همه جوره شما مسئولید 

اینکه میگید زندگیتونو جهنم کرده یا اذیت میکنه ، مطمئن باشید خودش داره اذیت میشه چون بیماره و شما اونو آوردید و حق ندارید ازش طللبکار باشید

خیلی بچه ها اینجورین بچه منم کولیک  و رفلاکس و حساسیت کادی داشت اصلا خواب نداشت منم دست تنها

الانم همش باید بره بیرون بعدم تو خونه بازی و اببازی و ...

همه چیزش مثل بچه شماست فقط بقیه رو اذیت نمیکنه یعنی بیش فعاله؟؟

من که میزارمش رو سرم عشقمه

ببین یک قرص دیگه داد گفت تنها جواب نمیده وقتی دادم همش میگفت مامان سرم درد میکنه من دیگه ندادم از تر ...

چی بود ؟ 

شاید اون بهش نساخت باید هر دو هفته زیر نظر بودی و‌می رفتی پیشش تا بک سال اول فقط داروها رو عوض میکنن تا دارویی که میسازه به بدنش تشخیص بگیره 

می دونی من چقدر دارو عوص کردم تازه ۱ ساله ثابت شده چیا میسازه .باید هی مرتب بری پیش روان پزشک و بگی فلان دارو نساخت علائما رو بهش بگی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
برداشته یه قرص به دخترم این دفعه داده دخترم همش میگفت مامان سرم درد میکنه منم قطع کردم سریع ،حالا ای ...

دقیقا،بعضیا حتی قرصای ادمهای روانپریش و اسکیزوفرنی و مانیا و... برای بچه تجویز میکنن،اینا همشون تجارت دارو هستش،تو خارج به هیچ عنوان زیر هفت سال دارو نمیدن اونم داروی اعصاب و روان با عوارض وحشتناکی که دارن

اثر دارو کم نمیشه زیادش کنه ؟چی بهش میدی ؟علایمش چیه؟

او تاپیکتم هست تو امضام 

بچتون شاید با دوز زیاد نمی سازه با دوز کم‌جواب میگیره به احتمال زیاد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
خدا کمکت کنه عزیزم من دخترم سه ماهشه همش دست و پاشو تکون میده و سخت ب خواب میره ممکنه دختر منم بیش ...

ببین اگه دیدی راه رفتن و نشستن حرف زدنش از بچه های دیگه زودتره دنبالش بگیر

درمان نمیشن  فقط با دارو کنترل میشن

چرا درمان میشه ،دختر من درمان شد والان دانشجو سال دوم علوم تربیتی دانشگاه دولتی در تهرانه ،یکی از اقوام هم که خیلی شدید بود جزو نوابغ شده والان جزو دانشجوهای رتبه بالای صنعتی شریف هست ،

فقط کاردرمانی ودارو باید در کنار هم باشه 

روان پزشکشو عوض کن  به داروهای بیشتری نیاز هست  تنها رسپریدون جوابگو نیست   رسپریدو ...

تا کی دارو؟؟؟هیچ وقت دارو ندید،تو هیچ جای جهان بچه رو اینجوری درمان نمیکنن جز اینجا،که از روش های منسوخ شده استفاده میشه،مثل این میمونه تو دندونت عفونت کنه بری دکتر بگی چون ورم کرده بیا بجای درمان چرکش جراحی زیبایی روش انجام بده تا دیده نشه

دارو همینه هر وقت قطع کنی تمام علائم ممکنه با شدت بدتری برگردن