2777
2789

که جانم شده ای بی خبر از ما 

۱ سال بود همش جلوی چشمام تو فکرم تو سرم تو مغزم بود بسه دیگه خسته شده بودم میخواستم لاقل حسابم با خودم یکسره کنم چه بهتر روز تولدش از پیج اینستای برادرش فهمیدم تولدشه 

رفتم داخل مغازش 

شاگردش بود گفتم میشه صاحب اینجارو بگین خودش بیاد 

اومد

گفتم ببخشید ی سوال 

شما تو رابطه ای 

حلقشو نشونم داد 

انگاراز داخل اتیش گرفتم 

گل و گزاشتم روی میزو گفتم پس اینو از طرف رلتون قبول کنید 

تولدتونم مبارک اومدم بیرون 

داغ بودم نفهمیدم این چه کاریه انجام دادی 

بنظرتون خیلی بد شد؟

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

فک کردم رمانه 

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا دیگه نرو ازشون خرید کنی

معلومه که نمیرم 

ولی بنظرت خیلی بد نشد ؟

دارم اتیش میگیرم چرا یکی نزد تو دهن من بگه این چه کاریه

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨
اشکال نداره ولش ولی تهش میفهمه کار خودت بوده

خواهرم چی کاره من بوده 😐😢

اون که منو دید 😐 خودم گل و بردم