2777
2789
عنوان

از کدوم قرص لاغری راضی بودید

1092 بازدید | 9 پست

زوبکس

ردوکسا

برنینگ فت

ابستاپ 

ادیوس نیو

اگه استفاده کردید ممنون میشم تججریتون بگید

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم

هیچ قرص لاغری وجود نداره تقلبی باشند که داخلش مواده اصلی باشند هم عصاره جای سبز و کافئین کار هیچکدوم هم لاغری نیست بالا بردن سوخت و‌ساز بدن هنگام ورزش برای چربی سوزی. 

همه اون قرصا که نوشتی با هم بخوری نیم کیلو هم وزن کم نمیکنی تا وقتی تغذیه سالم و ورزش نداشته باشی ولی با تغذیه‌ و ورزش اونها کمک کننده هستند. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از حرص خوردن

😅 از حرص خوردن لاغر شدی

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
هیچ قرص لاغری وجود نداره تقلبی باشند که داخلش مواده اصلی باشند هم عصاره جای سبز و کافئین کار هیچکدوم ...

اره رژیم دارم برای کم شدن اشتها و ضعف میخوام

جلوی اشتها بخواهی بگیری باید مکمل فیبر بخوری نه اینها 

چی هست

چی هست

یه پودره که ارزش غذایی نداره تقریبا کالری صفر تو آب میریزی میخوری تو معده حالت خمیری ایجاد میکنه حجم معده رو پر میکنه احساس سیری دست میده دیر هضم هم هست داروخانه ها دارند مشابه طبیعی اش هم کاهو و خیار تقریبا 

یه پودره که ارزش غذایی نداره تقریبا کالری صفر تو آب میریزی میخوری تو معده حالت خمیری ایجاد میکنه حجم ...

اسلیم لست رو میگی یا چیز دیگست