2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

221 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه

هرکی سوالی راجع به انتخاب رشته و رشته ها داره تا جایی که بتونم و اطلاع داشته باشم کمکش میکنم

سوالاتون رو بپرسید🤍

بزودی توی کانالم هم قراره ویس فارغ التحصیل ها یا ترم آخری های هر رشته رو بذارم که از رشتشون میگن میتونین اونجا هم همراهمون باشین😍

لینک کانال تلگرامی:https://t.me/matina_group

گروه مشاوره ماتینا🤍✨️سوالی داشتید در خدمتم🌻🌱

ما میتونیم با خوندن دفترچه خودمون هم انتخاب رشته کنیم؟

واسه انتخاب رشته چه چیزایی رو باید در نظر بگیریم؟

حالا که تا اینجا اومدی واسه سلامتی و ظهور امام زمان یه صلوات بفرست🤍♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دی کنکور دادم کی نتایج میاد کی انتخاب رشته میکنیم

درصد های کنکور دی ماه اومده ولی تراز و رتبه نداشت 

تراز و رتبه رو گفتن تا ۲۰ ام مرداد قراره بیاد 

۲ ۳ روز بعدش هم انتخاب رشته فعال میشه و میتونین انتخاب رشته کنین😍

درصد های کنکور دی ماه اومده ولی تراز و رتبه نداشت  تراز و رتبه رو گفتن تا ۲۰ ام مرداد قراره بی ...

اره نمرات خام و دیدم تعریف چندانی نداشت اواخر بارداریمم بود اونموقع

حالاتوکل برخدا رتبه تراز بیاد ببینیم معجزه ی الهی رخ میده یلنه

عشقم پسرم و دخترم

سلام عزیزم😍چه تاپیکت به موقع دیدم🥲 

میشه واس انتخاب روانشناسی یا فرهنگیان بهم راهنمایی کنی من سال اولیه ک میخام انتخاب رشته کنم و هنوز متوجه نشدم چطوریه

چیا تاثیر داره بجز سوابق تحصیلی و ایا بر اساس اولویت باید انتخاب کرد؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست...من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست
من دی کنکور دادم کی نتایج میاد کی انتخاب رشته میکنیم

الان سازمان سنجش ی سری نتایج گزاشته من ک هنوز ندیدم از خودمو

ما میتونیم با خوندن دفترچه خودمون هم انتخاب رشته کنیم؟ واسه انتخاب رشته چه چیزایی رو باید در نظر بگ ...

بله میتونین 

ولی گاها تو رتبه های لب مرزی انتخاب رشته درست میتونه باعث تغییر رشته یا دانشگاه بشه ، تو این موارد کمک گرفتن از یه فرد با تجربه و آگاه تر میتونه کمکت کنه

رشته ها و دانشگاه های مورد نظرت رو لیست بندی کن ، آخرین رتبه تقریبی قبولی سال های پیش رو تو سایت قلم چی میتونی چک کنی و منطبق با اون و میل خودت رتبه بندی کنی 

ولی حتما حواست به قطبی، منطقه ای، استانی بودن کد رشته ها باشه 

چون تو اون محدوده احتمال قبولی تو بیشتره چون بومی اون منطقه حساب میشی

اره نمرات خام و دیدم تعریف چندانی نداشت اواخر بارداریمم بود اونموقع حالاتوکل برخدا رتبه تراز بیاد ب ...

به کنکور دی ماه یه کوچولو میشه بیشتر امید داشت چون دوازدهمی ها که رقیب های اصلی هر سال کنکور حساب میشن هنوز یه سری مطالب رو نخونده بودن

ولی باز چون معلوم نیست طبق درصد قراره رتبه بدن یا کنکور هارو هم ترازی کنن باید منتظر نتیجه موند

به کنکور دی ماه یه کوچولو میشه بیشتر امید داشت چون دوازدهمی ها که رقیب های اصلی هر سال کنکور حساب می ...

نه کلا بد دادم پارسال تیر دادم مجاز فرهنگیان شدم با ۱۰ هزار 

ولی دی گند زدم 

دیگه منصرف فرهنگیان شدم میرم پیام نور

عشقم پسرم و دخترم
چه نتایجی میشه بگین  یعنی الان برم چیا نشون میده نتایج چیو میگه

من ک هنوز خودمم ندیدم خیلی نگران بودم از دیدنشون ولی خب اگر ی سر ب خود سایت سنجش بزنین احتمالا زیاد نتایج کامل دی رو گفتن..مطمئن نیسم زیاد عزیزم ولی میدونم اطلاعیه جدید گزاشتن

سلام عزیزم😍چه تاپیکت به موقع دیدم🥲  میشه واس انتخاب روانشناسی یا فرهنگیان بهم راهنمایی کنی م ...

فرهنگیان طبق رتبه کنکور هست 

توی اعلام نتایج میزنن که مجاز به انتخاب رشته های فرهنگیان هستی یا نه. گزینش فرهنگیان بر اساس استان و شهر هست و بومی گزینی داره، همچنین دعوت به مصاحبه داره و ۳ برابر ظرفیت پذیرش دعوت به مصاحبه میکنن بعد معلوم میشه قبول شدی یا نه (یعنی اگر یک نفر قراره بردارن ، تو کارنامه ۳ نفر قبولی زده میشه و دعوت به مصاحبه میشن اما فقط یک نفر از مصاحبه قبول میشه)

رشته روانشناسی هم اکثرا بر اساس سوابق تحصیلی هستش، بازم موقع انتخاب رشته تو دفترچه میزنن پذیرش اون کد محل بر اساس آزمون هست یا سوابق تحصیلی 

انتخاب هات رو هم باید بر اساس اولویت وارد کنی 

چون به ترتیب شروع میکنن از اولویت یک برسی میکنن و هرجا که رتبت یا معدلت رسید و قبول شدی دیگه بقیه اولویت هات رو برسی نمیکنن

فرهنگیان طبق رتبه کنکور هست  توی اعلام نتایج میزنن که مجاز به انتخاب رشته های فرهنگیان هستی یا ...

ممنونم😍هنوز ندیدم نتایجو اگر سوالی بود کاربریتونو سیو میکنم سوالمو میپرسم🤭🥲

نه کلا بد دادم پارسال تیر دادم مجاز فرهنگیان شدم با ۱۰ هزار  ولی دی گند زدم  دیگه منصرف ...

رشتتون چیه؟

فقط فرهنگیان میخواین؟