2777
2789
عنوان

بچه ها کسی دامغان بوده تا حالا

194 بازدید | 8 پست

سلام به همگی

بچه ها راستش من دانشگاه دامغان قبول شدم و یه ترمم خوندم اما اونجا کسی و نمیشناسم کلا تو خوبگاه خیلی تنهام و با هیشکی اوکی نشدم از بچه های نی نی سایت کسی هستش اونم مثل من خوابگاهی باشه یا اون دانشگاه درس بخونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام راضی هستین از دانشگاه و شهر و خوابگاه خوابگاه دولتی دیگ؟

سلام عزیزم راستش من کاردانیمو از دانشگاه دامغان گرفتم الان شهر خودم دارم کارشناسیمو می‌گیرم. 

خوابگاهش دولتی هست ولی هر ترم یه هزینه‌ای داره حدود ۷۰۰ ۸۰۰ تومن ، دانشگاه هم دانشگاه خوبیه استادای خیلی خوبی داره البته باز بستگی به رشتت داره رشته‌های شیمی استاداش خیلی خوبن .

اما شهر کوچیکیه خیلی بزرگ نیست اگه کوچیک شهر برات مشکلی نیست خوبه

سلام عزیزم راستش من کاردانیمو از دانشگاه دامغان گرفتم الان شهر خودم دارم کارشناسیمو می‌گیرم. خوابگاه ...

ممنونم جواب دادی من برای علوم ورزشی میخوام اطلاعی ازونجا ندارین؟ 

لایک نکن

ممنونم جواب دادی من برای علوم ورزشی میخوام اطلاعی ازونجا ندارین؟

ببین یکی از هم خوابگاهی‌های من رشته‌اش تربیت بدنی بود فکر کنم همون علوم ورزشی بشه از نظر استادا خوب بود یعنی استادای تقریباً خوبی داشت ، ولی خب استاد بد و خوب همه جا هست دیگه ، بین راه دانشگاه و خوابگاه یه سالن ورزشیه ، اونجا بچه‌های تربیت بدنی و علوم ورزشی کلاسهای عملی شونو اونجا برگزار میکنند نمی‌دونم از نظر امکانات چقدر خوبه ولی فکر کنم یه سری وسایل لازمو داره ، مسابقه هم برگزار میکنن و تمرین هم دارن ، احتمالا خودت بدونی اکثر ورزش‌ها رو باید کار کنی مثلاً برای شنا فکر کنم بردنشون استخر ، والیبال و بسکتبال و هندبال و اینا هم انجام می‌شه همون سالن ، تو محیط خوابگاهم یه حیاط خیلی بزرگ هست بعضی از بچه‌های تربیت بدنی اونجا میرن ، ولی خوب رشته سختیه دیگه من همین الانم که دارم کارشناسی می‌خونم بچه‌های تربیت بدنی رو می‌بینم یه سری از درساشون واقعاً سخت در حد پزشکی فیزیولوژی‌های بدن و اینا.

ولی خب اینکه بگم دامغان درجه یک هست نه مطمئن نیستم ولی چیزی که دیدم بد نبود .