2777
2789

سلام خانوما، امیدوارم حالتون خوب باشه.

من یه همکار میخوام که دستیار تولید محتوام (متنی) باشه. چیز خاصیم نیاز نیست بلد باشید. یه لپ تاپ یا کامپیوتر و کار با word برای شروع کافیه. البته اگر انگلیسی هم بلد باشین در حد متوسط خیلی خوبه.

2-3 ساعت آموزش میبینید و بعدش شروع به کار میکنید.

هفته اول آزمایشیه و از هفته ی دوم کارتون شروع میشه.

اگر سرعت خوبی داشته باشین با 3 یا 4 ساعت کار در روز میتونین 2 تا 3 ملیون در ماه درآمد داشته باشین. به مرور با بهتر شدن کارا دستمزدتون هم بالا میره.

کار هم کاملا دورکاریه. کسایی که علاقمندن میتونن اعلام کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب هزینه آموزش ثبت نام دارا؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

برای ثبت نام پول باید بدیم؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من پنج ساله ادمین دورکارم وقت خالیمم زیاده درسشم خوندم تایپمم تنده ولی اون یه هفته ازمایشی و تضمین پرداخت برام مهمه

اینجوری بگم هرچی باشه کارت از پسش قطعا برمیام پروژه اینجوری زیاد داشتم

کارش موقته یا دائم؟

لطفا درخواست دوستی ندید