2777
2789
عنوان

نذر نمک برای حاجت روایی

3962 بازدید | 24 پست

سلام دوستان 

کسی روش انجام نذر نمک رو بلده به من یاد بده؟ باید چندتا نمک نذر کنم و چه کارهای دیگه ای انجام بدم؟

شما خودتون تجربه ای داشتین ؟ اگه داشتین ممنون میشم به اشتراک بزارید 

🌺🙏🏻

و من در بین تمام نداشته هایم تنها خدا را دارم 🌺

من یه پاکت نمک برام اوردن گفتم اگه نذرم سال دیگه براورده شه صد پاکت هم ب درو همسایع پخش میکنم ولی خوب از اون زمان یه سال گذشته و براورده نشد ولی من پخش میکنم

🫠متاسفانه بدلیل حق گویی کاربری پنجمم رو هم از دست دادم 🥲.                                                                       اویل کسی میزد تعلیق شدم فک میکردم کاربر بی ادبیه تا اینکه حق گفتم 🤫🤫.                                                     # تو تاپیک سیاسی اقتصادی مذهبی منو دید لطفا با تیر متوقفم کنید سیم کارت ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه پاکت نمک برام اوردن گفتم اگه نذرم سال دیگه براورده شه صد پاکت هم ب درو همسایع پخش میکنم ولی خو ...

انشاالله به زودی حاجت روا بشین عزیزم 

نذرتدن قبول حق باشه ❤

انشاالله به زودی حاجت روا بشین عزیزم  نذرتدن قبول حق باشه ❤

فداتم فک کنم باید به نیت خانم فاطمه زهرا باشه  حالا نمیدونم قبلش نماز داره یا نه 

🫠متاسفانه بدلیل حق گویی کاربری پنجمم رو هم از دست دادم 🥲.                                                                       اویل کسی میزد تعلیق شدم فک میکردم کاربر بی ادبیه تا اینکه حق گفتم 🤫🤫.                                                     # تو تاپیک سیاسی اقتصادی مذهبی منو دید لطفا با تیر متوقفم کنید سیم کارت ندارم
5تا صلوات میفرستی و 5تا نمک ب نیت حضرت فاطمه نذر میکنی ب خواستت رسیدی 5تا نمک و بین نیازمند یا هرکی ...

ممنون از راهنمایی تون عزیزم 

لطف کردین 🙏🏻🌺

میگن ۵ بسته نذر حضرت فاطمه یا حضرت عباس دقیق نمیدونم اما شنیدم نذری باید به ۷ نفر برسه سرچ کن خود ...

ممنونم عزیزم 

لطف کردین 🙏🏻🌺

اره ۷بسته هست من انجام دادم واقعامعجزه شد

ممنون عزیزم 

الهی شکر حاجت روا شدین 

۷ بسته به نیت حصرت فاطمه درسته؟ 

بعد از حاجت روایی بدم یا قبلش؟ 

میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدین 

دستتون درد نکنه ❤

من انجام دادم جواب نداد ولی یکی از همکلاسیام سه تا چار شنبه نذر نمک کوچیک کرد به عشقش رسید

الهی شما هم به حاجتت برسی عزیزم ❤