بخندبابا_دنیا_دوروزه مدیر استارتر عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 488 عنوان تعیین جنسیت در هفته ۱۶ درستههه؟ 150 بازدید | 12 پست ان تی بهم گفت نمیدونم با شک احتمالا دختره۱۵ هفته و دوروز رفتم گفت پسرهکدوم درسته؟ اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!! 1402/05/13 | 12:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahil0033 عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 1756 من ان تی گفت پسره،وپس شدولی حالاکه دو بار دو جنسیت گفتن،احتمال اینکه 15هفته درست باشه بیشتره وقتی چترت خداست،بگذار ابر سرنوشت هر چه میخواهد ببارد...
بخندبابا_دنیا_دوروزه مدیر استارتر عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 488 میشه بگی در هفته چندم ان تی گرفتی من 6 هفتمه ۱۲ هفته و ۴ روز اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
بخندبابا_دنیا_دوروزه مدیر استارتر عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 488 من ان تی گفت پسره،وپس شد ولی حالاکه دو بار دو جنسیت گفتن،احتمال اینکه 15هفته درست باشه بیشتره اخه دکتر ام تی اصن انگار هیچی ندید ولی این مطمعن تر بود اما من دودلم چون دلم میخاس دختر باشه اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
بخندبابا_دنیا_دوروزه مدیر استارتر عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 488 من خیلی استرس دارم و واقعا میترسم چرا بترسی چیز مهمی نیس که اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
نازیلا8221 عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 8637 چرا بترسی چیز مهمی نیس که نمیدونم ولی یه استرس عمقی دارم
بخندبابا_دنیا_دوروزه مدیر استارتر عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 488 نمیدونم ولی یه استرس عمقی دارم استرس نداشته باش اصلا واسه بیبی خوب نیس اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
rahil0033 عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 1756 اخه دکتر ام تی اصن انگار هیچی ندید ولی این مطمعن تر بود اما من دودلم چون دلم میخاس دختر باشه هرچی باشه سالم باشه ان شاالله،دختروپسر هدیه خداهستنکسی میتونه تو انتخاب هدیه دخالت کنه؟ وقتی چترت خداست،بگذار ابر سرنوشت هر چه میخواهد ببارد...