2777
2789

امروز بین دوستامون بحث بود کدوم خواستگار پز بیشتری داره😂😂😂

صرفا جنبه فان داره 😅 خب اینکه اول از همه اخلاق و شخصیته که مهمه

و اینکه یه نکته لطفا چون کنکوری هستین و یا اینکه شغل خاصی روش تعصب دارید گزینه هارو نزنید و نظر واقعیتونو بگید😂 

تعداد رای : 51
نظرسنجی
خلبان
12
23%
پزشک
10
19%
صاحب یه شرکت در امدر در حد همون پزشک و خلبان
19
37%
کار تجارت
10
19%

جدید چون رشته پزشکی اشباع شده 

دکترا دارن کم درآمد میشن

خلبانی تو ایرانی یعنی بازی با جون

تجارت هم با این تورم سنگین بدرد نمیخوره 

دختر قد بلندم😁 اینجا قراره با مهربونی صحبت کنیم 💕آدما به اندازه کافی بد این دنیا رو دیدن دل همو نشکنیم 👀🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کدوم شوهری با کلاسه که اخلاق داشته باشه شوهر پولدار و بد اخلاق یه ریال نمی ارزه

شوهر پولدار بداخلاق یه کاریش میشه کرد

اما بی پول بداخلاق رو چیکار میکنی😂😂

دختر قد بلندم😁 اینجا قراره با مهربونی صحبت کنیم 💕آدما به اندازه کافی بد این دنیا رو دیدن دل همو نشکنیم 👀🤗

به نظرم شعل ازاد خوب که درامدش خیلی خوبه خیلی بهتره چون مثل خلبانی همش استرس نداری که اتفاقی بیفته یا مثل کادر درمان که کارشون سنگین باشه و در خطر باشن از لحاظ بیماری

هر موقع هم نخواد نمیره سر کار😁

من شوهرم کادر درمان هست خیلی هم دک وپز نداره خخ

زبون مادرشوهرتونم🌵😂میخوام همیشه یاد وخاطرات مادرشوهراتون تو ذهن وقلبتون باقی بمونه😛😜😂دوتا آرزو دارم ان شاء الله بهش برسم😌💪(عشق دلسوز من ازخدا میخوام بهترینا سر راهت قرار گیرد تا زندگی سرشار از ارامش و محبت رو داشته باشیم)=تقدیم به همسر عزیزم❤️💋
جدید چون رشته پزشکی اشباع شده  دکترا دارن کم درآمد میشن خلبانی تو ایرانی یعنی بازی با جون تج ...

اینا حرفه پزشکی اشباع نشده 

ی سری به بیمارستان ها و مطب پزشکا بزنید ببینید چقدر شلوغه 

کمبود پزشک داریم 

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا💪🤗 لطفا توی تاپیک های دعا و صلوات تگم کنید مهربونا ❤️
شوهر پولدار بداخلاق یه کاریش میشه کرد اما بی پول بداخلاق رو چیکار میکنی😂😂

عشقم تو هیچ کدوم از این دو دسته نبود

و بعدشم من گفتم شوهر خوش اخلاق خوبه 

تو، تو هر دو مورد بد اخلاق توصیفشون کردی

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!