2777
2789

لطفا راهنمایی کنید که از نظر کیفیتی عالی باشه 

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..

بوش

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوش

ممنون از جوابت

الان این برند هست؟خودتون راضی هستین؟

برندی که اصل باشه 

از خودم ال‌جی و خیلی راضیم اما متاسفانه دیگه قابل خرید توی ایران نیست 

بوش و ال‌جی و سامسونگ اصل که دیگه پیدا نمیشه  من چهار سال پیش برا چهارم لباسشویی پاکشوما و یخچ ...

از یخچالت راضی هستی؟؟

ممنون از جوابت الان این برند هست؟خودتون راضی هستین؟ برندی که اصل باشه  از خودم ال‌جی و خیلی ...

بوش آلمان خوبه ک اونم دیگه نیست فک کنم

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یخچال امرسان..ک فک نکنم الان باشه لباس شویی پاک شوما..ک اونم نمیدونم الان هست یا نه ۱۲ ساله استفاد ...

مگه برندهای ایرانی هم نایاب شده؟؟

سامسونگ توشیبا  سونی  ولی چون نمیزارن بیاد تا آشغال های خودشونو بفروشن به قیمت خارجی ها ...

چیزی که الان داخل ایران باشه و با کیفیت ؟؟