2777
2789

منو مادرشوهرم باهم دشمنینم تو تاپیک های قبلیم گفتم خیلی اذیتم کرده به خانواده ام فوش داده منم دیگه چندماه نمیرم ما خونمون تهرانه اونا شهرستانن حالا شوهرم یه کاری براش پیش اومده سه روزه بره برگرده به من گفت بیا گفتم اگه میزاری برم خونه بابام قبول نکرد گفت میریم پیش مامانم منم قبول نکردم حالا امشب میخواد بره میگه لباسایی پسرمم اماده کن اونم میبرم 

پسرم دوساله اس

متنفرم از اینکه میبینم من کلفتش شدم بی منت میخواد پسرش رو ببره انگار نه انگار منم مادرشم تو شهر غریب منو تنها میزاره فقط پسرش و مادرش مهم هستن حالم از هرچی مرد بهم میخوره هرچی میگم کی رو دیدی بچه اش رو بدون زنش ببره یه شهر دیگه که یه روز راه متومه نمیشه😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه کی دوساله رو از مادر جدا می‌کنه 

میخواد تحت فشار بذاره شما رو 

بذار ببره بچه اذیتش کنه حالش جا بیاد دیگه از این کارا نمیکنه  

چرا میگه شما خونه مامانت نری ؟

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

هنوز خیلی کوچیکه بدون مامان جایی بره،شاید شوهرت اینطوری میگه تو هم مجبور بشی بری،ولی خیلی خودخواهه،تو خونه مامانت نری،ولی اون بره

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

لباسای بچه رو جمع کن و خیلی خونسرد بگو بچه مثلا دوساعت یبار شیر میخواد پوشک شو روزی 5 بار عوض کن خوابش اومد فقط باشیر من.میخوابه ولی دیگه خودت باید یجوری بخوابونیش و یه عالمه سفارش دیگه که خودش پشیمون شه از بردنش