2777
2789
من هفته نهم بارداریم هستم خیلی میخوابم خیلییییییییییییییی. معدم میسوزه اصلا حوصله ندارم کلافم آروم و قرار ندارم مشکلات مالی زیادی داریم شوهرم بیکاره و همش توی شغلی که میخواد راه یندازه گره میفته همش تو خونس دلم نمیخواد پیشم باشه میرم خونه مامانم چند دقیقه نمیکشه میام خونه از خونه بدم میاد یکی به من بگه چی شدم من من این مشکلاتو قبل از بارداری داشتم باهاش کنار میومدم اما حالا چه اتفاقی واسم افتاده
پی کو باکس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب این حالتها تو بارداری یه سری از خانومها طبیعیه. منم همش میخواستم بخوابم و احساس خستگی میکردم. واسه کار شوهرت هم نگران نباش. ایشالا با قدم بچتون حسابی کارش رونق میگیره.
گاهی عصرها که هوا خنکتره برو بیرون یه ذره تو پارک قدم بزن. سعی کن فیلمهای خوب ببینی.
با کوچولوت حرف بزن. چشم بهم بزنی خوشگلت اومده تو بغلت
"آرامش"هنر نپرداختن به مسائلی است که حل کردنش سهم خداست
قسمتیش همون ویاره دیگه منم از خونه خودمون بدم می اومد تا می اومدم خونه تهوع میگرفتم ولی خونه مامانم اصلا خیلی راحت بودم عجیبه ولی واسه خیلی ها پیش میاد
بعدم بخاطر هورمونهایی که ترشح میشه حساس شدی
نذار رو نی نی ت اثر بذاره قرآن بخون اگه بهت آرامش میده
لباسهای کاملا نو و شیک و... در وبلاگم... یه نگاه بندازین ضرر نداره

http://frooshi92.persianblog.ir
این اوایل اینجوریه خانومی آدم تنبل و بی حوصله و زودرنج و غمگین و .. میمکنه بشه عادیه . اما توکل کن به خدا ایشالله پا قدم نینیت کار شوهرت درست میشه و مشکلاتون برطرف میشه .
کیه که مشکل مالی نداره این روزا
مرسی عزیزان پرک عزیزم ممنون از راهنماییتون اینجا یه جاییه که من واقعا امید میگیرم واقعا وقتی آدم از مشکلاتش واسه همنوع خودش بگه و جواب بگیره آروم میشه مرسی دوستای خوبم
پی کو باکس
منم باردارم از خونه خودمون بدم میاد تا میرم خونه مامانم حالم خوب می شه البته چون من با مادر شوهرمینا زندگی می کنم و مادرهمسرم پخت و پز می کنه باید خیلی چیزارو تحمل کنم کلا در عذابم