2777
2789
عنوان

تجربه های من برای بهبود ویار شدید

1800 بازدید | 19 پست

اگر خوندید و موثر بود برای ظهور و سلامتی فرزندانم دعا کنین🌷

اولین چیزی ک مهمه اینه که قبل از این که تهوع شدید بشه باید برای بهبودش اقدام کنی وگرنه موثر نیست مثلا صبح بیدار میشی و تهوعت تازه داره شروع میشه سریع باید قرصاتو بخوری تا جلوگیری کنه از بیشتر شدنش

قرصهای من دمیترون، ب۶،یدفولیک و...

تجربه بعضی دوستان و خودم میگه که خوردن همزمان دمیترون و ب۶ باعث میشه دمیترون اثر کنه

دومین مورد این که شکم اصلا خالی نمونه و اصلا بیشتر از حد پر نشه خیلی نکته مهمیه مثلا صبح با شکم خالی بیدار شدی اصلا گرسنه نیستی اما باید یه تکه بیسکویت یا هر چیزی ک حال ب هم زن نیست واستون بخورید البته قبلش قرصتون خورده باشید ناشتا اثرش سریع تره

من نیم ساعت بعد از قرصم یه میوه میخورم تا مردم خالی نباشه و یه چیز سودمند خورده باشم

البته یه چیزی بخورید ک حجمش خیلی کم باشه و پختنی و چرب نباشه و زود هضم باشه و بسکوئیت نون خشک نون جو و میوه بنظرم بهترین هستن 

سومیش این که گوشی خیلی کم استفاده بشه چون هم رو جنین تاثیر داره هم روی تهوع و ویار خودتون اینم تجربه خودم و خیلی از خانمای بارداره

چهارم این که شیر حتما روزانه مصرف بشه خیلی سخته ممکنه تهوع بگیرین ازش اما تو یه شرایطی بخورید که غذای قبلی هضم شده باشه تا اگر بالا اوردین فقط شیر بالا بیاد

انقدر شیر واجبه ک حتی اگه مطمئنی بالا میاری باید بخوری 

من با یه قاشق عسل قاطی میکنم ک دل درد نگیرم

یکی از آشنایان چهارتا بچه داره سر سه تای اول هر روز دو لیوان شیر میخورده سر اخری نمیتونسته قرص کلسیم میخورده

میگه هیچکدوم از بچه هام باعث ریزش مو و ضعیف شدن دندونام نشدن الا آخری ک شیر نخوردم

فهمیدم شیر یه تنه کار صدتا قرص کلسیم انجام میده

پنجم آب زیاد مصرف کنید البته تمام تلاشتون کنین که نیم ساعت قبل غذا و یک ساعت بعد غذا مصرف کنین چون اون آب نباید با غذا مخلوط بشه اگه بشه باعث هضم کند تر تهوع بیشتر و کلی چیزای دیگه میشه اگه آب کم بخورید عفونت ادراری میگیرید حتی شده خودتون مجبور کنید برای آب خوردن

ادامه داره

میشه برا ظهور یه صلوات بفرستی؟🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ششم این که قرص دمیترون بشدت یبوست میاره 

اگر ویار ضعیفی داید استفاده نکنین

اما اگه مثل من استفاده دارین باید حتما یسری مسائل رو رعایت کنین تا یبوست نگیرین یبوست ام الامراض هست ینی مادر همه مریضیا 

انجیر خشک رو توی گلاب بذارید بعد چند دقیقه ک نرم شد در روز یه مقدار مصرف کنین، البته خشک هم میشه

الان که میوه به نیست دمنوش به خشک درست کنین آرامش‌بخش و ضد یبوسته بجای چای مصرف کنین چای خیلی مضره

آب زیاد بنوشین

کلا تو سه ماهه اول از خوردن دوغ و ماست یکم فاصله بگیرین چون نه تنها باعث یبوست میشه بلکه بخاطر سردی زیاد باعث پیشرفت ویار میشه اگه خیلی دوست دارین ماست رو به صورت آبدوغ خیار با گردو بخورین تا از سردیش کم بشه اما بازم یبوست میاره

دوغ رو اگه دوست دارین با پونه یا نعنا مصرف کنین ک سردیش کم شه اما باز یبوست رو میاره

شربت لاکسی هرب برای یبوست خوبه البته من دکترم برام نوشت، یکم بد مزه هست

من همه اینارو امتحان کردم  اصلااا فایده نداشت  البته من ویارم خیلی شدید بود هیچی تاثیر ندا ...

کسایی ک ویارشون شدیده باید از قبل خیلی چیزا رو رعایت کنن و بدنشون حسابی قوی کنن از ویتامین ها و مواد معدنی 

خواهرم بد ویار ترین آدم دنیاست خیلی رعایت کرد بچه سوم ویار نداشت

هفتم برای سرگیجه یکم عسل خیلی موثره 

زیاد نخورین چون گرمیه اما یه کم سر زبانتون بذارید ضعف رو برطرف میکنه برای وقتایی ک نتونستین چیزی بخورین 

چون از طریق زبان سریع جذب میشه و خیلی قوت داره

کسایی ک ویارشون شدیده باید از قبل خیلی چیزا رو رعایت کنن و بدنشون حسابی قوی کنن از ویتامین ها و مواد ...

سلام عزيزم 

چجوری از قبل بدن مونو قوی کنیم؟

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

02/3/2۰میدونم منم به زودی مامان میشم و تیکر بارداری میزنم🤩✌🏻 خوشحال میشم تو تاپیکای بارداری تگم کنید...۰۲/۵/۱۷ خدایا یعنی میشه منم طعم مادر شدنو بچشم؟ یا امام رضا قربون غریبیت برم تو رو به جون جوادت قسم میدم تو واسطه شو برام تو دستمو بگیر. من بهت ایمان دارم امام مهربونیا02/7/20 هنوز مامان نشدم و با هر بی بی چک منفی ضعیف میشم ضعیف تر از قبل ولی بازم من دلم روشنه🥺💔 02/09/1۷ خدا جونم خیلی دلم گرفته میشه دستامو بگیری؟ میشه یه روز بیاد یه بچه منو مامان صدام کنه؟ میشه بابا شدن عشق مو ببینم؟ هر بار با ذوق به هر بچه ای نگاه میکنه اشک تو چشاش جمع میشه ولی به روی خودش نمیاره من ناراحت نشم. دلت میاد این صحنه ها رو ببینی و تموم نشه این دردا؟ با دلای پاک تون برام دعا کنین قشنگا. من به دعای نی نی سایتی ها ایمان دارم🥺🥺💚 02/09/17 خدایا بازم نشد که... یه ضربه دیگه هم خوردم راستش حتی نمیدونم این ضربه ها داره منو قوی تر میکنه یا ضعیف تر. خدایا تو رو خدا...‌‌...صبح میشه این شب باز میشه این در من مطمئنم😭 02/9/3۰ خدایا میشه یلدای سال بعد با نی نی مون بشینیم سر سفره یلدایی مون؟ خدایا شکرت بابت همه چی. خدایا میدونم منو لایق مادر شدن میبینی و دستمو میگیری❤ خدایا بازم شکرت ممنونم که صدامو میشنوی میدونم به زودی به حاجتم میرسم✌🏻02/10/5 میدونی دائم دارم به تو فکر میکنم به گرفتن دستات به بوسیدنت به این فکر میکنم بیشتر شبیه من میشی یا بابایی؟ اول یاد میگیری مامان بگی یا بابا؟ هر لحظه به تو فک میکنم. هنوز نیومدی تو دلم ولی مامان عاشقته دورت بگردم. بیا و امید بده به زندگی مون. دلت میاد منتظرم بذاری؟ دردت به جونم خونمون تو رو کم داره فقط مامانی. بیا و بشو نور زندگیم🥺⭐ فندق مامان دلم لک زده برای لحظه ای که بیای تو دلم و بشی معجزه زندگیم💫۱۲/۱۰/۰۲ فردا روز مادره فندقم کاش تو بودی تا فردا رو به منم تبریک میگفتن. امسال که نشد ولی قول بده سال بعد دلیل تبریکا بهم بشی قول بده بیای و دنیامو رنگی کنی قول بده شبا به جای غصه ی نداشتنت با صدات صبح بشه....💔 این امضا به اذن خدا در اسفند ۱۴۰۳ تغییر کرد خدایا شکرت انشالله قسمت همه منتظرا☘️💚 دوس داشتین یه صلوات مهمونم کنید و دعا کنین نی نیم سالم بیاد بغلم😍🙏🏻

دستت دردنکنه انشالله بچه هات روشنایی چشماتون بشن

شما بودین بو ها اذیتتون میکرد؟

هشتم 

برای بو ها نمیشه کاری کرد ک برطرف شه ولی میتونین کاری کنین ک بو ها رو حس نکنین، یه لیمو تازه همیشه همراهتون باشه اگه بو ها اذیتتون کرد با ناخن پوست لیمو رو فشار بدین و بو بکشین

اگر در دسترس نیست برید عطاری روغن منتول یا روغن نعنا بگیرین بکشین زیر بینی تا بو ها رو احساس نکنین

سلام عزيزم  چجوری از قبل بدن مونو قوی کنیم؟

عزیزم من چون خدا خواسته باردار شدم دقیق اطلاعی ندارم اما خواهرم سویق گندم یا جو مصرف میکرد نمیدونم کدومش

با عسل میخورد

غذا های مضر ترک کنین بجاش خوراکی های طبیعی و مفید استفاده کنین مثلا بجای نوشابه دوغ محلی

مثلا به جای پنیر خامه ای پنیر محلی 

بجای رب تو قوطی از رب خونگی استفاده کنین

خواهرم کلا خوراکش رو تغیر داده بود خیلی چیزای مقوی و سالم استفاده میکرد

نهم از غذا های کنسرو یا کمپوت استفاده نکنین همشو تو خونه آماده کنین حتی رب هم خونگیش بهتره

نوشابه و دلستر اصلاااا مصرف نشه،چیپس کرانچی فلفل و هرچیز فلفلی اصلا مصرف نکنین اینا ویار رو بدتر میکنن جدا از این باعث آسیب به خودتون و جنین میشن 

اگه دوست دارین بچه تون رشد معنوی هم داشته باشه از هرکسی خوراکی قبول نکنین و سعی کنین از هر آشپزی غذا نخرید چون کسی که غذا درست میکنه معلوم نیست با اون دست ها و یا چشمانش که به غذا نگاه میکنه چه کار خوب یا کار بدی انجام داده و یا به چه چیزی فکر میکرده همه اینا روی اون غذا و کسی که غذا رو میخوره تاثیر داره

از کسانی که بهتون نزدیکت برای آشپزی کمک بگیرین و بهشون بگین موقه پخت غذا صلوات بفرستن و ایت الکرسی بخونن

بله بخدا میکنم دیگه انقدر حساس شدم سرم زدم

منم خیلی به بو ها حسابودم نابود شدم یعنی به زور غذا میخوری بعدش یه بو ک حتی بوی بد هم ممکنه نباشه باعث میشه همشو پس بدی

همین قطره منتول خیلی جواب داد