اگر خوندید و موثر بود برای ظهور و سلامتی فرزندانم دعا کنین🌷
اولین چیزی ک مهمه اینه که قبل از این که تهوع شدید بشه باید برای بهبودش اقدام کنی وگرنه موثر نیست مثلا صبح بیدار میشی و تهوعت تازه داره شروع میشه سریع باید قرصاتو بخوری تا جلوگیری کنه از بیشتر شدنش
قرصهای من دمیترون، ب۶،یدفولیک و...
تجربه بعضی دوستان و خودم میگه که خوردن همزمان دمیترون و ب۶ باعث میشه دمیترون اثر کنه
دومین مورد این که شکم اصلا خالی نمونه و اصلا بیشتر از حد پر نشه خیلی نکته مهمیه مثلا صبح با شکم خالی بیدار شدی اصلا گرسنه نیستی اما باید یه تکه بیسکویت یا هر چیزی ک حال ب هم زن نیست واستون بخورید البته قبلش قرصتون خورده باشید ناشتا اثرش سریع تره
من نیم ساعت بعد از قرصم یه میوه میخورم تا مردم خالی نباشه و یه چیز سودمند خورده باشم
البته یه چیزی بخورید ک حجمش خیلی کم باشه و پختنی و چرب نباشه و زود هضم باشه و بسکوئیت نون خشک نون جو و میوه بنظرم بهترین هستن
سومیش این که گوشی خیلی کم استفاده بشه چون هم رو جنین تاثیر داره هم روی تهوع و ویار خودتون اینم تجربه خودم و خیلی از خانمای بارداره
چهارم این که شیر حتما روزانه مصرف بشه خیلی سخته ممکنه تهوع بگیرین ازش اما تو یه شرایطی بخورید که غذای قبلی هضم شده باشه تا اگر بالا اوردین فقط شیر بالا بیاد
انقدر شیر واجبه ک حتی اگه مطمئنی بالا میاری باید بخوری
من با یه قاشق عسل قاطی میکنم ک دل درد نگیرم
یکی از آشنایان چهارتا بچه داره سر سه تای اول هر روز دو لیوان شیر میخورده سر اخری نمیتونسته قرص کلسیم میخورده
میگه هیچکدوم از بچه هام باعث ریزش مو و ضعیف شدن دندونام نشدن الا آخری ک شیر نخوردم
فهمیدم شیر یه تنه کار صدتا قرص کلسیم انجام میده
پنجم آب زیاد مصرف کنید البته تمام تلاشتون کنین که نیم ساعت قبل غذا و یک ساعت بعد غذا مصرف کنین چون اون آب نباید با غذا مخلوط بشه اگه بشه باعث هضم کند تر تهوع بیشتر و کلی چیزای دیگه میشه اگه آب کم بخورید عفونت ادراری میگیرید حتی شده خودتون مجبور کنید برای آب خوردن
ادامه داره