2777
2789

شوهرم رفت خونه عمش (چون مامانش اونجاست اومده بره دکتررفت بهش سر بزنه)وقتی اومد بهم گفت عمم گفته فردا بادخترش و مامانم میان خونمون گفته اگه در باز نکنم از بالای در میاد تو به نظر شما چیکارم دارن یعنی می‌خوان بیان دعوا کنن باهام آخه یه مدته خونه هیچ کدومشون نمیرن وبا خانواده شوهرم کلا قطع رابطه کردم میگم نکنه می‌خوان سه نفری بیان هر چی دلشون میخواد بهم بگن میترسم حقیقتش چون تنهام با یه بچه کوچیک  اینا هم آدمای پرو و زبون درازی هستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله که به خیر می گذره سعی کن چیزی شد کش ندی(منظورم این نیست که از حقت دفاع نکنی ها ، نه.اما ...

ممنونم نمیدونم چرا استرس دارم احساس خوبی ندارم خدا بخیر کنه انشالله تنها یاور من خداست

خونه نباش نمیشه؟ چقدرررررررر پروهستن خدا خیر ندیدها منم یکساله با مادرشوهرم قهرم اما دلم خوننننننه

گفته اگه خونه نباشه پیداش میکنیم نمیدونم چی می‌خوان ازم.به خدا من کاری باهاشون نداشتم نمیدونم چرا ولم نمیکنن

شما توکل به خداکن و از چیزی نترس، سعی کن اگر چیزی میگن با احترام جواب بدی و علت نرفتنتم بگو، اگر شوه ...

شوهرم اگه خونه هم باشه طرف من نیست کلا هیچ نمیگه نمیدونم استرس دارم دست خودم نیست 

مامانت رو بگو بياد پيشت به بهونه كمك بهت

اگه هم گفتن چرا مامانت اينجاست بگو نه كه دست تنهام با بچه كوچيك پذيرايي سخته مامانم اومده تو كارا كمك كنه و بچه رو بگيره

البته اگه مادر عاقلي داري 

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟