2777
2789
عنوان

ساربان‌ امام حسین علیه السلام

200 بازدید | 9 پست

شاید بارها در روضه ها ، روضه ساربان و بریدن انگشت مبارک امام را شنیده اید

شهربانو همراه خود از جواهرات گرانبهای ایرانی می آورد و پس از ازدواج با امام به ایشان می بخشد. امام، روز عاشورا با این تحفه گران بها ـ که کمربندی از طلای خالص بوده (!) ـ به میدان می رود و به شهادت می رسد! ساربان امام شبانه برای تصاحب این کمربند به سراغ جسد مطهر امام می رود و بر سر امام آن می آورد که مسلمان نشنود کافر نبیند.

سازنده این داستان طولانی در ادامه آن، از زبان ساربان می گوید که: فرشتگان بر سر پیکر حسین فرود آمدند. گریه کردند وناله سردادند و از حسین از مصایب و مشکلاتش پرسیدند و او جنایت مرا از اول تا آخر به آنان گزارش کرد و...، که جعلی بودنش از آفتاب نیز آشکارتر است. شما را به خدا، چگونه ممکن است کسی که آن جنایت هولناک و وحشیانه را نسبت به فرزند رسول خدا مرتکب شده بود، بتواند جمال پیامبر و علی و حسن و زهرا‰ را زیارت کند؟! فقط این مانده بود که بگوییم جنایتکاران عاشورا اهل مکاشفه بودند و لابد گاه گاهی هم چون ساربان چشم بصیرتشان باز می شد!

به احتمال زیاد این خبر را مزدوران بنی امیه ساخته اند تا در ذهن خوانندگان این داستان چنین تلقین کنند که یاران و اصحاب حسین نسبت به آن حضرت بسیار بی وفا بودند و حتی ساربانش که عمری را با او بود و از نزدیک اخلاق و رفتار امام را دیده بود، با حضرتش چنان رفتار کرد که دشمن جانی و کافر حربی هم نمی کند

از نظر سید بن طاووس انگشت مبارک امام توسط بجدل بن سلیم جدا شد و انگشتر امام به سرقت رفت البته این آن انگشتر امامت نبود

بجدل بن سلیم را مختار دست و پا برید و به حال خود رها  کرد ، بجدل ملعون در خون غلطید و از شدت خون ریزی مرد  به دوزخ رفت

یوگی ام ولی دوستام دیگه نیستن

این داستان واقعی نیست احتمالا 

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که این داستان را بدون هیچ سندی بیان میکنید نمیدونید طلا بر مرد حرامه ،وامام حسین ع اهل گناه کردن نیست ومعصومه، 

وبقیه داستان حتی اگر تا حدی درست باشد را تحت الشعاع قرار میدهد ومردم را بدبین می‌کند 

شما که این داستان را بدون هیچ سندی بیان میکنید نمیدونید طلا بر مرد حرامه ،وامام حسین ع اهل گناه کردن ...

مثل اینکه متن‌‌ رو کامل نخوندین 

مثل اینکه متن‌‌ رو کامل نخوندین 

متن را کامل خوندم ،ولی همون اول متن با یک دروغ شروع شد وبعد در مورد شبهه ای که انگشتر را ساربان دزدیده ویا در جنگ انگشت بریده شده ،

اولا ااین سایت مکان مناسبی برای مطرح کردن این شبهات نیست ،بعد در مورد کمربند دیگه پاسخی داده نشده که درست هست ویا نه ومخاطبی که حوصله خوندن نداره همون چند خط اول  را وکمربند طلا را می‌خواند. که امام حسین ع از آن استفاده کرده است 

متن را کامل خوندم ،ولی همون اول متن با یک دروغ شروع شد وبعد در مورد شبهه ای که انگشتر را ساربان دزدی ...

اولا که شما مشخص نمی کنید کجا درست و غلطه چون تایپک برای بخش مذهبیه پس درسته

ثانیا از همون اول مشخصه که در مورد تحریفات کربلاست 

ثالثا هم کسی که علاقه داشته باشه می خونه و اینا رو هم بارها توی روضه ها شنیده

رابعا هم نه من نه شما تعیین کننده حوصله کسی نیستیم هر کس اختیار خودشو داره

خامسا هم شما هم بهتر تا اخرش بخونید و امام و دشمنانش رو درست بشناسید

اولا که شما مشخص نمی کنید کجا درست و غلطه چون تایپک برای بخش مذهبیه پس درسته ثانیا از همون اول مشخص ...

من خوندم تا آخرش ومیدونم نیت شما خیر هست ،ولی هر چیزی جای خودش رو داره واگر در جای مناسب مطرح نشود   فتنه اش بیشتر از ثوابش هست ،بعد این مسئله ای که مطرح شده وبه قول شما توگروه مذهبی نصفه هست ،صحبتی در رد کمربند طلا نگفته وفقط ایجاد شبهه کرده بدون پاسخگویی 

خلاصه اگر چیزی گفتم فقط برای دین ومذهبمون هست ،چون این موارد زیاد شده مثلا میخوان به یک شبهه پاسخ بدن یک شبهه بزرگتر مطرح می‌کنند بدون پاسخ وبا عرض معذرت گاهی برنامه ریزی شده هست ،ویک نفر  بدون دقت از روی خیر خواهی آن را پخش می‌کند. 

من خوندم تا آخرش ومیدونم نیت شما خیر هست ،ولی هر چیزی جای خودش رو داره واگر در جای مناسب مطرح نشود & ...

دقیقا کجاست نصفه ست؟

هرکسی میدونه طلا برای مرد حرامه مطمئنا امام هم اینو بهتر از هرکسی میدونه

کل متن هم که داره میگه داستان ساختگیه 

قضیه اینه که اصلا این متن در واقع نقد ماجرای بریده شدن انگشت امام توسط ساروانشه که کلا جعلیه این قضیه

متن کاملا واضح و روشنه و داره میگه که این قضیه جعلیه و غیر واقعی

واقعا از این واضح تر در توانم  نیست براتون توضیح بدم

شرمنده