2777
2789
عنوان

خیلیییی بی پناهم دارم غمباد میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر از خونه ی پدرت وضع مالی خوبی نداشتید الان نمیتونی شکایت کنی از وضع شوهرت

بعد خب اشتباه خودت بوده که بخاطر حرف مردم و اینکه خیلییییی زود و بدون تحقیق درست ازدواج کردی

حداقل بین آشنایی تا عقد باید ۶ ماه الی یکسال بشه

تازه تحقیق مفصل بابت شغل و درآمد همسرت

الانم دیر نشده برو سرکار برو یه آرایشگاه اولش مجانی کار کن تا کار یادت بده بعدش برو وایسا کمکی درآمدشم خوبه

کار درست رو لیموشیرین میکنه،دیر سین کنی یه کاری میکنه اصلا دیگه طرفشم نری  
عزیزم الان همه ی زندگیای کارگری همینه به خدا مگر قشر خاص کارمند و بازاری  بقیه کارگرا توی هر ...

تلویزیون نداریم سوخت پول نداریم درست کنیم

تو کل خاندان پدری ومادریم فقط منن ک بختم اینجوری شد در حالی ک چیزی از بقیه کم نداشتم خانوادم منو خیلی بها میدادن تحصیل کرده هستم چندتا مدرک دارم خانوادم خیلی برام خرج میکردن از وقتی ازدواج کردم اصلا معنی فقر و حسرت رو فهمیدم

میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید و ام یجیب بخوانید
تاپیک منو مشکلمو بخونی صدبار خداروشکر میکنی

تاپیک تو هم تقریبا مشابه اسی......الهی خدا کمکتون کنه بحق این وقت عزیز

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
اگر از خونه ی پدرت وضع مالی خوبی نداشتید الان نمیتونی شکایت کنی از وضع شوهرت بعد خب اشتباه خودت بود ...

تو کل خاندان پدری ومادریم فقط منن ک بختم اینجوری شد در حالی ک چیزی از بقیه کم نداشتم خانوادم منو خیلی بها میدادن تحصیل کرده هستم چندتا مدرک دارم خانوادم خیلی برام خرج میکردن از وقتی ازدواج کردم اصلا معنی فقر و حسرت رو فهمیدم

چقد خوبه ک مدرک داری چرا نمیری سرکار ؟ 

افسردگی ضعف اعصاب باعث شده ضعف عضلانی بگیرم یهو ضعف میرم میفتم بی‌حال میشم لرزش میگیرم همه اینا بعد ازدواج

قبل ازدواج شاغل بودم 😭😭

منم دوساله دارم تاوان اشتباهمو پس میدم

برای من مال خیلی سال پیشه خداراشکر گذشت اون روزا الان ازدواج مجدد کردم و شرایطم خوبه ولی اون تجربه مثل بمب شیمیایی بود که هنوز بعد گذشت اینهمه سال ناراحتی واثراتش کم وبیش توی زندگیم هست اما خوب یه خوبی هم داشت این بود باعث شد یه اشتباهو دوبار تکرار نکنم باعث شد چشم وگوشم باز بشه ودرست تر انتخاب ودرست تر زندگی کنم...انشالله برای شماهم میگذره این روزا ودوباره طعم خوشبختیو میچشی❤️