2777
2789
عنوان

خیلی ناامیدم..

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 35 پست
منم میتونم با شرط معدل برم چیزی ک میخوام برم..ولی چیزی خانوادم میخوان نمیشه منم پدرم بازنشسته ی و ی ...

تفکر خواهر شما هم نادرسته من دانشگاه قبول شدم رفتم سرکار تا خرج وسایل دانشگاهمون در آوردم  رشته من طراحی لباسع دوستام همه از تجربی اومدن وبچه پولدار  براشون طرح میکشیدم تا نصف شب بیدار بودم فقط ای پول در صورتی که هر روز میرفتم کافه ولی من یک بارم نرفتم  ببین اسی اگه خانواده ات نمیزارن بری بیرون کار کنی تنها راه حلت اینکه درس بخونی اون رشته رو قبول بشی یا با خانوادت حرف بزنی

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
منم دوس دارم باز بشینم بخونم ولی نمیتونم ب چیزی فک نکنم خیلی فکرم مشغوله

حق میدم بهت ولی بدون هیچ کس جز خودمون نمیتونه به ما کمک کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی حرص میخورم گاهی اوقات از خودم متنفر میشم ک بقیه انقد ب خودشون میرسن و خوشگلن و موفق اما م ...

چه رشته ای میخوای بری

تفکر خواهر شما هم نادرسته من دانشگاه قبول شدم رفتم سرکار تا خرج وسایل دانشگاهمون در آوردم  رشته ...

خانواده من جورین ک فقط پول رو تو درس خوندن میبینن

منم مثه شما هنریم مدادرنگ آبرنگ سیاه قلم طراحی لوگو

خیلی چیزا بلدم..ی مدت تصمیم گرفتم برم کلاس سیاه قلم با مدرک حداقل از این طریق بتونم پول در بیارم

اما تو شهرما این چیزا زیاد اهمیت نداره کسی سراغ این چیزا نمیره..میترسم انقد خرج کنم تا مدرک بگیرم و کلاس بزارم کسی شرکت نکنه

همین فکرام باعث میشه ک سراغ چیزی نرم

چه رشته ای میخوای بری

طراحی طلا و جواهر

فرش

طراحی لباس

هرکدوم اینا ک بشه..حتی فرش و طراحی جواهر رو هم با شرط معدل راحت میتونم برم..اما حتی جرعت گفتنش رو هم ندارم..چون میدونم مخالفت میکنن بخاطر رشته ای ک راضی نیستن بفرستنم شهر دیگ

طراحی طلا و جواهر فرش طراحی لباس هرکدوم اینا ک بشه..حتی فرش و طراحی جواهر رو هم با شرط معدل راحت ...

پس مثل همیم 😍🤩

خانوادت میگن چی رشته ای بری 

پس مثل همیم 😍🤩 خانوادت میگن چی رشته ای بری 

همین طراحی لباس که من رفتم خیاطی داره اگه حتی هیچ کاره هم نشیم  تو تولیدی کار کنیم ۵ ۶ میلیون میگیریم 

اره😍 مث هر خانواده دیگ..معلمی

استاتر از طریق هنر هم میشه معلم شد چون فرهنگیان این رشته تا و نداره فقط تصویر سازی داره کسایی که هنر میخونن آزمون استخدامی میدن خوب راحتر قبول میشن بگو الان که فرهنگیان همه شده پارتی سهمیه اینا چطوری میشه قبول شده 

شما الان کار میکنین در کنار درس؟

فروشندگی میکردم پاره وقت الان داخل تولیدی آموزش میبینم

شما الان کار میکنین در کنار درس؟

استاتر حرف بزن با رتبه ۵۰۰ هم بعضی ها قبول نشدن 

من قبلا طراحی میکردم  داخل اینستا میزاشتم و کار قبول میکردم میفروختم

استاتر از طریق هنر هم میشه معلم شد چون فرهنگیان این رشته تا و نداره فقط تصویر سازی داره کسایی که هنر ...

کنکور هنر میدم من

اموزش ارتباط تصویری و اموزش هنر داره ک این دوتا معلمی هستن فرهنگیان

شاید بعضیا فک میکنن تجربی سخته ولی اگ هنر بخونن میفهمن ک هنر از همه سخت تره

اگه فکر میکنی بی عرضه هستی داخل اینستا یا روبیکا نقاشی بکش کلاس انلاین بزار  و کار قبول کن پست کن براشون برای شرکت ها لوگو بکش براشون بفرست یک دوست دارم یک شرکت ۲ سال پیش ۴ میلیون لگوشو خریده بود