2777
2789
عنوان

خیلی ناامیدم..

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 35 پست
فایده ندارن..کاش با حرف زدن متوجه میشدن الان چی؟

بعد فی لتر شدن نتونستم بزارم یک سال پشت موندم افسردگی همه چیزای گوشیمو حذف کر دم  الان دلم میخواد دوباره بکشم اما حال حوای اون روزا و ندارم

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فکر میکنی بی عرضه هستی داخل اینستا یا روبیکا نقاشی بکش کلاس انلاین بزار  و کار قبول کن پست ...

چنتا لوگو طراحی کردم همینجوری

واسه چنتا از شیرینی فروشیای شهرمون حتی شانسمو امتحان نکردم برم ببینم اصلا میخوان یا ن

گفتم تهش میگن ن چرا برم

این شد ک الان تو کمد دارن خاک میخورن

من حتی عرضه همین کارایی هم ک گفتی ندارم..انقد بی حوصله و ضعیف شدمه اصلا نمیتونم از سرجامم پاشم

بعد فی لتر شدن نتونستم بزارم یک سال پشت موندم افسردگی همه چیزای گوشیمو حذف کر دم  الان دلم میخو ...

منم همینجوری..گاهی اوقات فکرای بیخود میاد سراغم ک فقط اون موقع یاد مامانم میوفتم بعد من