2777
2789
عنوان

از زایمان طبیعی خیلی میترسم 🥺🥺🥺دعام کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون عزیزم دلم آروم شد یکمی

قوربونت برم 🧡

حالا جوجمون دختره یا پسر 

ببین هر وقت دردت شروع شد فقط روی ماه فسقلیت فکر کن 

من همش تا صبح میگفتم خدایا سالم بذارش بغلم 

۲و۳۰۰ خیلی ریز میشه 😭😭

دو و سیصد که خوبه من بیچاره زیر یک و نیم کیلو بودم وقتی دنیا اومدم الانم خدا رو شکر زنده و سالمم تازه با تکنولوژی قدیم الان علم کلی پیشرفت کرده انشاالله به دنیا اومد حسابی شیرش بده تا قوی و تپل بشه

قوربونت برم 🧡 حالا جوجمون دختره یا پسر  ببین هر وقت دردت شروع شد فقط روی ماه فسقلیت فکر کن&n ...

پسره 

فقط دعا میکنم اخه جیغ و داد خانما بیشتر منو میترسونه و بدتر اینکه هیچ کس عین خیالش نیس 

منم خیلی از طبیعی میترسم دکترهم قبول نمیکنه سزارین کنه☹️☹️

دکتر منم قبول نکرد 

اومدم بیمارستان دولتی شهرمون از همه جا مجهز تره و فقط زایمان زود رسا میان اینجا یعنی اون یکی بیمارستان قبول نمیکنه 

نمیزارن برم خیلییییی میترسم بچمم آب دورش میگن خیلی کم شده 

ایشالا راحت زایمان کنی عزیزم 💙💙 فک کنم بیمارستان دولتی هستی ای کاش ماما همراه داشتی یسری اموزش ...

ماما همراه گرفتم گفت ۴ سانت شدی میام 

من هنو ۲ سانتم 😭ولی دردم ندارم نمیدونم چرا 

پسره  فقط دعا میکنم اخه جیغ و داد خانما بیشتر منو میترسونه و بدتر اینکه هیچ کس عین خیالش نیس&n ...

خدا حفظش کنه برات عزیزم 

عزیزم زایشگاه اینجوری تو فقط به فکر خودت و بچت باش انشاالله به سلامتی فارغ میشی راستی بعد زایمان اگه تشنت شد آب یخ نخور از آب شیر بخور که عفونت نگیری من انقدر آب یخ خوردم و جلوی کولر نشستم عفونت شدید گرفتم 

بیشتر چای و خرما بخور 

جوجت هم بغل گرفتی از طرف من بوسش کن

ماما همراه گرفتم گفت ۴ سانت شدی میام  من هنو ۲ سانتم 😭ولی دردم ندارم نمیدونم چرا

بابا خداروشکر درد نداری 

چی از این بهتر

با مامات یکم صحبت کن چه حرکاتی لازمه انجام بدی دهانه رحمت باز شه یا برای زایمان راحت تر باشی

❌️❌️❌️❌️توی گوگل سرچ کن انقدررررررر کلیپ گذاشته

بزن ورزش های قبل زایمان در بیمارستان

کلییی کلیپ میاد

میگن راه هم برو

اتفاقا درد نداری فرصتو بخر اینکارا رو بکن🤌🏻🤌🏻🤌🏻🤌🏻

راحت زایمان کنی

اروپاییا با همین ورزشا همش طبیعی زایمان میکنک

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥