2777
2789
عنوان

از زایمان طبیعی خیلی میترسم 🥺🥺🥺دعام کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 47 پست
نمیدونم نگران وزن کم بچم باشم  نگران دردش باشم  چیکار کنم

طبیعی خیلی راحته بعد از زایمان میفهمی فقط راه برو بزار دهانه رحم باز شه.تز میله های تخت بگیر اسکات بزن 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس بابا همه چجوری توأم اونجوری

اگه بترسی ممکنه بچه از ترس مدفوع کنه اونوقت گاوت میزاد ها

پس ریلکس باش بذار تموم بشه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

کی نمیذاره؟ سزارین کن منم از طبیعی میترسم بنظرم وحشتناکه

با احترام تجربه دوتا زایمان طبیعی داشتم بدون یک روز استراحت 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

نترس گلم  انشالله زایمان راحتی داشته باشی و سالم وسلامت بغل بگیری نی نیتو فقط توکل کن به خدا 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱

اصلانترس عزیزم.اگه بترسی دردهات سردمیشن وزایمانت طول میکشه.نفسهای عمیق بکش.دعابخون.دردهات که شدیدبشه خودبچه هم زورمیزنه برابیرون اومدن.زوروانرژیتوباجیغ زدن هدرنده.دعامیکنم زایمان راحت وبی خطری داشته باشی ونی نی گلت به سلامتی بیادبغلت..دردهات شروع شده؟؟

نترس عزیزم دعا میکنم هر چه زودتر بچتو بدن بغلت 

بیست و سه روز پیش هم منم مثل شما بودم کیسه ابم پاره شد خودم و رسوندم بیمارستان فرداش بچم به دنیا اومد الان باران خانم کنارم خوابیده انشاالله هر دو سلامت باشید