2777
2789

بچها تبلیغ و اینا نکنید خداوکیلی..

ولی تا بحال خودتون زیرنظرِ ی اسکین کر روتین پوستی برداشتین؟؟؟

راضی بودین؟

یااگ از ی پیجی روتینای پوستیتونو مشاوره میبینید پیجو بزارید❤❤

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

کاربر معصومه(مصی) راجب پوست و اینا اطلاعات خوبی داش برا من تگ نمیشه اگ میتونید تگش کنید..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر طوبی شعبانی 

دکتره؟

یا اسکین کر؟؟

اسکین کار😂 کمر فردوسی و شکسپیر با هم شکست

ن بگو نشکنه..

اسمش همچنان انگلیسیه   skincare

پزشک عمومیه اما تو حیطه زیبایی کار میکنه و برای پوست های مختلف روتین میده پیج داره من ازش کلی چیز یا ...

ایول دمتتت گرممممم❤❤

پزشک عمومیه اما تو حیطه زیبایی کار میکنه و برای پوست های مختلف روتین میده پیج داره من ازش کلی چیز یا ...

اگ دوس داری تجربیات و اموخته های خودتو بم بگو..❤❤

خوبه خودتم میگی کر نه کار:/

اگ دقت کنی بااندکی واقع بینی میتونی متوجه بشی ک اون (الف ) اشتباه تایپ شده چون در ادامه کلِ تاپیک (کر )نوشتم..