2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بهتون یاد بدم به چیزی که میخواید برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1799 بازدید | 134 پست
پناه بر خدا  درسته خودشم لابد میشناسی منو؟  چشم سوم نمیدونم اسمشه یا چی ولی تجربه های ما ...

مرسی عزیزم از صداقتت و جوابت ،خیلی توی نی نی سایت گشتم برا او تاپیک پیداش نکردم اخر تاپیک دوست داشتم بفهمم چی شد و کل تجربه ها رو بخونم ولی یادمه تجربه شما برام خیلی جالب بود نزدیک به من بود 

❤ رب اشرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی 👄تنها مهره برنده در کل عالم صداقته  خدایا مارا با صداقت بزرگ کن وبا صداقت بمیران 😍😘 پیشاپیش عید نوروز بر همه مبارک باشه از خدا میخام همیشه مثل عید ،امید ، بهار و زندگی همه در حال رشد و تغییر مثبت باشه 😍😘عزیزای من خوشکلای من به دعاتون و آرزوهای خوبتون محتاجم منم دعا گو همه هستم  این سومین کار بریمه کمی مراعات منِ دوست را بکنید خدا ییش 😘😘😘😘😙 بریم به امید خدا 🌹🌹🌹
بذا من بهت بگم  هنوز ننوشته من ته داستانشو میدونم  تو توقع داری معجزه بشه و مطلب اینستای ...

عزیزم هرجور میخوای فک کن من کامل کردم متنمو بخون بعد دوس داشتی انجام بده دوس نداشتی نده

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حس ششم دارم شماام اینجوری

حس ششم من احضار شدنی نی ولی اگه بی اراده چیزی از ذهنم رد میشه قطعا اتفاق میفته حتی اگه میگه قراره کسی فوت بشه یا  ازدواجی سر بگیره و.... قبلش من حسش کردم  از این قبیل احساس خانوما دارن شهود تو خانوما قوی تره خب 

اما اینجور نیس که ادعاشو کنم یا به هر سوالی جواب بدم 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

ویه چیز جالب دیگه اینکه ما خیلی باهم درارتباط نبودیم مثلا یبار درحد قهرواشتی بودیم ساعت ۳شب زد به سرم سوره طلاق بخونم خوندم وسطاش بهم پیام داد چراتاالان بیداری😂😂😂خیلی خوب بود والانم که الانه من اون سوره رو میخونم فوری اشتی میکنیم

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
حس ششم من احضار شدنی نی ولی اگه بی اراده چیزی از ذهنم رد میشه قطعا اتفاق میفته حتی اگه میگه قراره کس ...

مال منم دقیقا همینجوره مثلا پریروز به مامانم گفتم فلانی میخواد بهت پول بده زنگ زد گفت ش کارت بده😂

ویه چیز جالب دیگه اینکه ما خیلی باهم درارتباط نبودیم مثلا یبار درحد قهرواشتی بودیم ساعت ۳شب زد به سر ...

😍😍😙

❤ رب اشرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی 👄تنها مهره برنده در کل عالم صداقته  خدایا مارا با صداقت بزرگ کن وبا صداقت بمیران 😍😘 پیشاپیش عید نوروز بر همه مبارک باشه از خدا میخام همیشه مثل عید ،امید ، بهار و زندگی همه در حال رشد و تغییر مثبت باشه 😍😘عزیزای من خوشکلای من به دعاتون و آرزوهای خوبتون محتاجم منم دعا گو همه هستم  این سومین کار بریمه کمی مراعات منِ دوست را بکنید خدا ییش 😘😘😘😘😙 بریم به امید خدا 🌹🌹🌹
حس ششم من احضار شدنی نی ولی اگه بی اراده چیزی از ذهنم رد میشه قطعا اتفاق میفته حتی اگه میگه قراره کس ...

حالا نمیدونم شما یادتون باشه یا نه توی اون تاپیک یه نفر میگفت که من از هم متلاشی میشم از بچگیم تا الان ولی سریع بر میگردم به حالت اولیه م و اینا ... 

عزیزم هرجور میخوای فک کن من کامل کردم متنمو بخون بعد دوس داشتی انجام بده دوس نداشتی نده

نه خب درست گفتم؟ با خودکار قرمز آرزو رو در قالب شکر گذاری تا 15 خواسته هر روز بنویسی؟ 

من ایراد به کارت نمیگیرم که 

خودمم شاید امتحانش کردم و جوابشو بهت گفتم! ضرر نداره امتحانش 

حالا این هر روز تا کی هسش؟ تا خود اون اتفاق؟ 

من یه تمرین روانشناسی دارم شبیه به اینه ولی متفاوته از نظر اجرا اما اثرش رو همون ذهن ناخودآگاهه 

استاد میر احمدی توی کتابش که خودش از اساتید دانشگاهه میگه تو لحظه ای قبل و بعد خواب جملات تلقینی رو بگید مثلا رو اعتماد به نفس و سحر خیری و.... چند مورد شبیه به اینو من خیلی نتیجه گرفتم خیلی 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
مال منم دقیقا همینجوره مثلا پریروز به مامانم گفتم فلانی میخواد بهت پول بده زنگ زد گفت ش کارت بده😂

عزیزم شکر گزاری راندا برن هم تقریبا همینه احساس رضایت قلبی از خداوند و شکر گزاری بابت داده و ندادش باعث جذب بیشتر خوبیها میشه یا اون موضوعی که روش تمرکز کردین 

نه خب درست گفتم؟ با خودکار قرمز آرزو رو در قالب شکر گذاری تا 15 خواسته هر روز بنویسی؟  من ایرا ...

اره عزیزم اینم خیلی خوبه حتما تجربتو بهم بگو من تاوقتی نوشتم که اومد درمورد خاستگاری حرف زد الانم بعضی وقتا چیزیو بخوام مینوسیم فوری جورمیشه  ولی حتما باید امیدداشته باشی و یه جوری بنویسی انگار اتفاق افتاده

مرسی عزیزم از صداقتت و جوابت ،خیلی توی نی نی سایت گشتم برا او تاپیک پیداش نکردم اخر تاپیک دوست داشتم ...

ینی تو هم میبینیشون؟ 

من متوجه خباثت بعضیاشون میشم بعضیاشون خیلی پلیدن خیلی 

عزیزم شکر گزاری راندا برن هم تقریبا همینه احساس رضایت قلبی از خداوند و شکر گزاری بابت داده و ندادش ب ...

اره خیلی حس خوبیه ولی خوب بدم هست مثلا من داداشم مریض شد همش ذهنم میگفت خوب نمیشه واخرشم فوت کرد

ینی تو هم میبینیشون؟  من متوجه خباثت بعضیاشون میشم بعضیاشون خیلی پلیدن خیلی

یه سوال بپرسم؟

ینی تو هم میبینیشون؟  من متوجه خباثت بعضیاشون میشم بعضیاشون خیلی پلیدن خیلی

یه مدت وحشتناک نصف شب اذیت میکردن ترس به جونم انداختن یا صدای نفس کشیدنش میومد که خوابیده بود کنارم منم مجبور بودم تنها باشم الان الحمدلله خدا رو شکر وضع خوبه من ترسی نداشتم قبلا اما به خاطر بقیه مشکلات خودم کمی آزارشون بیشتر شده بود برام 

حالا نمیدونم شما یادتون باشه یا نه توی اون تاپیک یه نفر میگفت که من از هم متلاشی میشم از بچگیم تا ال ...

خاطرم هسش که جایی مطرحش کردم اما همه ی کامنتا توی ذهنم نی بعضیاشو یادمه که مشابه تجربه من بودن 

من الحمدلله اتفاقی برای جسمم نیفتاده