2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه موسسه چند ماه پیش رفتم گفت تضمینی کار انجام میدیم بعدش اشتباه کردم رفتم پیش یک وکیل زن اونو گرفتم برای کارام پایه یک دادگستری 

اصلا جواب نمیده ازش سوال میکنی بهش برمیخوره سین میکنه جواب نمیده چقدر از اینکار بدم میاد😐

درسته پسس اینکه میکن ما ضمانت میکنیم اینا چیه؟

ببین چی رو میخاد ضمانت کنه؟ اگه واقعا ضمانت میکنه کتبی بنویسه برات آره ولی بازم بعید میدونم یه وکیل توی همه دادگاه ها و همه شعبه ها آشنا داشته باشه

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
ببین چی رو میخاد ضمانت کنه؟ اگه واقعا ضمانت میکنه کتبی بنویسه برات آره ولی بازم بعید میدونم یه وکیل ...

اره منم شک کردم یبار رفتم مشاوره ادامه ندادم ولی این وکیلی که گرفتمم زورش میاد حرف بزنه راهنماییت کنه

وکیل هستم  همیچین تضمینی تخلف هست

من یه صلحنامه با وکیلم تنظیم کردم برای شوهره میتونم بگن بهم بزنه صلح نامه رو؟ چون نمیخوام باهاش صلح کنم

قرار بود ماشین بدم جاش سه دونگ بگیرم الان پشیمون شدم صلح نامه هم دست خود وکیلمه

من یه صلحنامه با وکیلم تنظیم کردم برای شوهره میتونم بگن بهم بزنه صلح نامه رو؟ چون نمیخوام باهاش صلح ...

خیر 

عقد صلح یه عقد لازم هست و طرفین نمی تونند به هم بزنند مگر این که شرط فسخ کرده باشند  یا اینکه با توافق هم اون رو به هم بزنید و قراداد جدید ثبت کنید 

خیر  عقد صلح یه عقد لازم هست و طرفین نمی تونند به هم بزنند مگر این که شرط فسخ کرده باشند  ...

ممنون عزیزم اخه شوهره اصلا نیمد که صلح کنه

صلح نامه هم فقط دست وکیلم هست نه دست منه نه دست شوهره 

الانم چهار ماه گذشته و صلحی انجام نشده

ممنون عزیزم اخه شوهره اصلا نیمد که صلح کنه صلح نامه هم فقط دست وکیلم هست نه دست منه نه دست شوهره&nb ...

یبار وکیلم گفت هر زمان خواستی بهم میزنم من وکیل توام ولی اگه نزد چی😐 ضمنا اون موقع اخلاقش خوب بود نمیدونم چرا بزور جواب میده جدیدا