مامانـرامینا مدیر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 2659 عنوان آپراکسی گفتار... اگه کسی میدونه بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 5566 بازدید | 84 پست سلام پسرم سه سالشه اصلا حرف نمیزنه گفتار درمانی میبرم... گفتار درمانش دیروز به من گفت احتمالا آپراکسی هست چون اصلا تقلید نمیکنه کلمات رو... نمیدونم دقیقا آپراکسی چی هست خیلی نگرانم باید چیکار کنم لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه، شوهرم عاقل بشه، دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 1402/05/12 | 11:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادر۱۴۰۲ عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 27 پسرتون مامان صداتون میکنه؟من پسرم نه من نه باباش صدا نمیکنه.
مامانـرامینا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 2659 خداروشکر عزیزم از کی شروع کرد به تقلید کردن؟ از این شش ماه که من کلاس بردم تقریبا چهار ماهش اصلا هیچ پیشرفتی نداشتم بعد یهو شروع کرد به تقلید کردن کلمات لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه، شوهرم عاقل بشه، دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید
مامانـرامینا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 2659 پسرتون مامان صداتون میکنه؟ من پسرم نه من نه باباش صدا نمیکنه. نه تا حالا که درست صدا نمیزد الان چند روزی هست که به باباش میگه بای منو درست صدا نمیزنه یه بار میگه ما یه بار هیچی لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه، شوهرم عاقل بشه، دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید
مادر۱۴۰۲ عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 27 از این شش ماه که من کلاس بردم تقریبا چهار ماهش اصلا هیچ پیشرفتی نداشتم بعد یهو شروع کرد به تقلید کرد ... خداروشکر انشاءالله هر روز بهتر میشن
مادر۱۴۰۲ عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 27 نه تا حالا که درست صدا نمیزد الان چند روزی هست که به باباش میگه بای منو درست صدا نمیزنه یه بار میگه ... به امید خدا تا چند وقته دیگه همه چی درست میشه و از مامان صدا زدنش ذوق میکنی ممنونم که خواهرانه کمک کردی عزیزم
مادر۱۴۰۲ عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 27 میتونم بهتون درخواست دوستی بدم با هم خصوصی در ارتباط باشیم در مورد بچه ها؟
مامانـرامینا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 2659 به امید خدا تا چند وقته دیگه همه چی درست میشه و از مامان صدا زدنش ذوق میکنی ممنونم که خواهرانه کمک ک ... ان شالله... ان شالله همین طور هم شما لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه، شوهرم عاقل بشه، دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید
مامانـرامینا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 2659 میتونم بهتون درخواست دوستی بدم با هم خصوصی در ارتباط باشیم در مورد بچه ها؟ باشه عزیزم مشکلی نیست لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه، شوهرم عاقل بشه، دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید
مادر۱۴۰۲ عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 27 من نتونستم درخواست دوستی بدم اگر امکانش هست شما برام درخواست بفرستین
مادر۱۴۰۲ عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 27 یا اینکه شماره یا آیدی تلگرام بزارید با هم در ارتباط باشیم در مورد بچه ها
مامانـرامینا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 2659 سلام عزیزم خوبین؟چه خبر؟پسرتون بهتر شد گفتارش؟ سلا ممنون عزیزم... خدا روشکر خیلی بهتر شده دارم دو کلمه ای یادش میدم لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه، شوهرم عاقل بشه، دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید
مامانـرامینا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 2659 من نتونستم درخواست دوستی بدم اگر امکانش هست شما برام درخواست بفرستین چون قبلا درخواست دوستی بهتون داده بودم الان دیگه نمیتونم. حتی اسمتون هم نمیاد نمیدونم چی شده. تلگرام ندارم شماره هم جرات نمیکنم جای عمومی بزارم لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه، شوهرم عاقل بشه، دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید
مادر۱۴۰۲ عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 27 سلا ممنون عزیزم... خدا روشکر خیلی بهتر شده دارم دو کلمه ای یادش میدم الهی شکر خیلیی خوشحال شدم چند تا کلمه گفت که دو کلمه ای براش شروع کردین؟
مادر۱۴۰۲ عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 27 چون قبلا درخواست دوستی بهتون داده بودم الان دیگه نمیتونم. حتی اسمتون هم نمیاد نمیدونم چی شده. ... خوب کاری میکنید عزیزم