2777
2789
عنوان

آپراکسی گفتار... اگه کسی میدونه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5566 بازدید | 84 پست
خداروشکر عزیزم از کی شروع کرد به تقلید کردن؟

از این شش ماه که من کلاس بردم تقریبا چهار ماهش اصلا هیچ پیشرفتی نداشتم بعد یهو شروع کرد به تقلید کردن کلمات 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرتون مامان صداتون میکنه؟ من پسرم نه من نه باباش صدا نمیکنه.

نه تا حالا که درست صدا نمیزد الان چند روزی هست که به باباش میگه بای منو درست صدا نمیزنه یه بار میگه ما یه بار هیچی 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
نه تا حالا که درست صدا نمیزد الان چند روزی هست که به باباش میگه بای منو درست صدا نمیزنه یه بار میگه ...

به امید خدا تا چند وقته دیگه همه چی درست میشه و از مامان صدا زدنش ذوق میکنی ممنونم که خواهرانه کمک کردی عزیزم

به امید خدا تا چند وقته دیگه همه چی درست میشه و از مامان صدا زدنش ذوق میکنی ممنونم که خواهرانه کمک ک ...

ان شالله...  ان شالله همین طور هم شما 

میتونم بهتون درخواست دوستی بدم با هم خصوصی در ارتباط باشیم در مورد بچه ها؟

باشه عزیزم مشکلی نیست 

سلام عزیزم خوبین؟چه خبر؟پسرتون بهتر شد گفتارش؟

سلا ممنون عزیزم...  خدا روشکر خیلی بهتر شده دارم دو کلمه ای یادش میدم 

من نتونستم درخواست دوستی بدم اگر امکانش هست شما برام درخواست بفرستین

چون قبلا درخواست دوستی بهتون داده بودم الان دیگه نمیتونم.  حتی اسمتون هم نمیاد نمیدونم چی شده.  تلگرام ندارم شماره هم جرات نمیکنم جای عمومی بزارم