2777
2789
عنوان

آپراکسی گفتار... اگه کسی میدونه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5565 بازدید | 84 پست
بعد ببخشید سوال اخر،تلویزیون میزارید ببینه؟چقد

میگن خوب نیست ولی میبینه حدودا یک ساعت،  بعضی روزا بیشتر یه موقع هم خیلی گوشی میدید که خیلی تاثیر روی تمرکزش داشت کمش کردم، 

هر وقت سوال داشتی بپرس،  خداروشکر دخترت هنوز وقت داره 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
میگن خوب نیست ولی میبینه حدودا یک ساعت، بعضی روزا بیشتر یه موقع هم خیلی گوشی میدید که خیلی تاثیر رو ...

خیلی خیلی ممنونم وقت گذاشتی جواب دادی

برات درخاست دوستی فرستادم گمت نکنم مشورت بگیرم گاهی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خیلی ممنونم وقت گذاشتی جواب دادیبرات درخاست دوستی فرستادم گمت نکنم مشورت بگیرم گاهی

خواهش میکنم،  قبول کردم 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
عزیزم حرفهای شما رو خوندم نگران شدمپسر من ماه دیگه ۵سالش پر میشه ولی هنوز بعضی از حروف رو نمیتونه تل ...

ممن از دو سال و نه ماهگی میبرم پسر من اصلا حرف نمیزد،  الان داریم روی تلفظ کار میکنیم شما هم ببر گفتار درمانی خیلی تاثیر داره

ممن از دو سال و نه ماهگی میبرم پسر من اصلا حرف نمیزد، الان داریم روی تلفظ کار میکنیم شما هم ببر گفت ...

شما هنوز دارین میبرین؟ چند ساله میبری عزیزم؟ یعنی انقدر روندش طولانیه تا نتیجه بگیریم؟

شما هنوز دارین میبرین؟ چند ساله میبری عزیزم؟ یعنی انقدر روندش طولانیه تا نتیجه بگیریم؟

بله هنوز میبرم،  پسر من اصلا حرف نمیزد،  اگه فقط واسه تلفظ باشه حتما زمان کمتری میبره،  من تا حالا روی گفتارش کار می کردم 

بله هنوز میبرم، پسر من اصلا حرف نمیزد، اگه فقط واسه تلفظ باشه حتما زمان کمتری میبره، من تا حالا ر ...

عزیزممم خداروشکر که نتیجه گرفتین امضاتونو خوندم خیلی ناراحت شدم برا پسرتون😍 ممنونم عزیزم

عزیزممم خداروشکر که نتیجه گرفتین امضاتونو خوندم خیلی ناراحت شدم برا پسرتون😍 ممنونم عزیزم

ممنون عزیزم ان شاءالله مشکل همه بچه ها حل بشه