مامانـرامینا مدیر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 2659 عنوان آپراکسی گفتار... اگه کسی میدونه بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 5565 بازدید | 84 پست سلام پسرم سه سالشه اصلا حرف نمیزنه گفتار درمانی میبرم... گفتار درمانش دیروز به من گفت احتمالا آپراکسی هست چون اصلا تقلید نمیکنه کلمات رو... نمیدونم دقیقا آپراکسی چی هست خیلی نگرانم باید چیکار کنم لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه، شوهرم عاقل بشه، دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 1402/05/12 | 11:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانـرامینا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 2659 بعد ببخشید سوال اخر،تلویزیون میزارید ببینه؟چقد میگن خوب نیست ولی میبینه حدودا یک ساعت، بعضی روزا بیشتر یه موقع هم خیلی گوشی میدید که خیلی تاثیر روی تمرکزش داشت کمش کردم، هر وقت سوال داشتی بپرس، خداروشکر دخترت هنوز وقت داره لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه، شوهرم عاقل بشه، دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید
شیما۲۸ عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 182 میگن خوب نیست ولی میبینه حدودا یک ساعت، بعضی روزا بیشتر یه موقع هم خیلی گوشی میدید که خیلی تاثیر رو ... خیلی خیلی ممنونم وقت گذاشتی جواب دادیبرات درخاست دوستی فرستادم گمت نکنم مشورت بگیرم گاهی
مامانـرامینا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 2659 خیلی خیلی ممنونم وقت گذاشتی جواب دادیبرات درخاست دوستی فرستادم گمت نکنم مشورت بگیرم گاهی خواهش میکنم، قبول کردم لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه، شوهرم عاقل بشه، دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید
دلبند88 عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1157 عزیزم حرفهای شما رو خوندم نگران شدمپسر من ماه دیگه ۵سالش پر میشه ولی هنوز بعضی از حروف رو نمیتونه تلفظ کنهشما پسرتونو چند وقت بردین گفتاردرمانی که نتیجه گرفتین؟
مامانـرامینا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 2659 عزیزم حرفهای شما رو خوندم نگران شدمپسر من ماه دیگه ۵سالش پر میشه ولی هنوز بعضی از حروف رو نمیتونه تل ... ممن از دو سال و نه ماهگی میبرم پسر من اصلا حرف نمیزد، الان داریم روی تلفظ کار میکنیم شما هم ببر گفتار درمانی خیلی تاثیر داره لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه، شوهرم عاقل بشه، دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید
دلبند88 عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1157 ممن از دو سال و نه ماهگی میبرم پسر من اصلا حرف نمیزد، الان داریم روی تلفظ کار میکنیم شما هم ببر گفت ... شما هنوز دارین میبرین؟ چند ساله میبری عزیزم؟ یعنی انقدر روندش طولانیه تا نتیجه بگیریم؟
مامانـرامینا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 2659 شما هنوز دارین میبرین؟ چند ساله میبری عزیزم؟ یعنی انقدر روندش طولانیه تا نتیجه بگیریم؟ بله هنوز میبرم، پسر من اصلا حرف نمیزد، اگه فقط واسه تلفظ باشه حتما زمان کمتری میبره، من تا حالا روی گفتارش کار می کردم لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه، شوهرم عاقل بشه، دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید
دلبند88 عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1157 بله هنوز میبرم، پسر من اصلا حرف نمیزد، اگه فقط واسه تلفظ باشه حتما زمان کمتری میبره، من تا حالا ر ... عزیزممم خداروشکر که نتیجه گرفتین امضاتونو خوندم خیلی ناراحت شدم برا پسرتون😍 ممنونم عزیزم
مامانـرامینا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 2659 عزیزممم خداروشکر که نتیجه گرفتین امضاتونو خوندم خیلی ناراحت شدم برا پسرتون😍 ممنونم عزیزم ممنون عزیزم ان شاءالله مشکل همه بچه ها حل بشه لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه، شوهرم عاقل بشه، دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید
عاطفه1400 عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 4912 سلام مشکل پسرت حل شدپسر منم همین مشکلو داره و تازه کلمه کلمه میگه