2777
2789

سلام پسرم سه سالشه اصلا حرف نمیزنه گفتار درمانی میبرم... گفتار درمانش دیروز به من گفت احتمالا آپراکسی هست چون اصلا تقلید نمیکنه کلمات رو...  نمیدونم دقیقا آپراکسی چی هست خیلی نگرانم باید چیکار کنم 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بچهایی که آپراکسی هستن تقلید نمیکنن  فرقشون با بچهای تاخیر تو همینه بچهای تاخیر تقلید دارن ...

باید چیکارکنم شما میدونید؟  

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
چندوقته گفتار درمانی میبریش؟

دوماه حدودا...  دوازده یا سیزده جلسه 

گفتار درمانی شو ادامه بده حتما و حتما تمریناتی که میگه انجام بده

ممنون....  این کارها رو انجام میدم حتما...  

در هفته چند جلسه میری گفتار درمانی عزیزم؟

هفته ای دو جلسه 

هفته ای دو جلسه 

انشاءالله نتیجه بگیری گلم

پسر من سه سالگی تازه شروع کرد حرف زدن

نسبت به هم سناش عقب بود

الانم ۶ سالشه مشکل داره تو تلفظ حروف مبهم صحبت میکنه 

میبرمش گفتار درمانی 

هفته ای یک جلسه فقط وقت میده بهم 

انشاءالله نتیجه بگیری گلم پسر من سه سالگی تازه شروع کرد حرف زدن نسبت به هم سناش عقب بود الانم ۶ س ...

پسر من چند روز دیگه سه سالش تموم میشه...  دریغ از یک کلمه درست اگه بگه...  هیچی نمیگه....  حالم خیلی بده تو این مدت که بردم گفتار درمانی هیچ پیشرفتی نداشته...  شوهرم از یه طرف غر میزنه که انقدر هزینه میکنی هیچ فایده نداره...  

انشاءالله نتیجه بگیری گلم پسر من سه سالگی تازه شروع کرد حرف زدن نسبت به هم سناش عقب بود الانم ۶ س ...

ان شالله که پسر گلتون زودتر زبونش باز و گویا بشه 

پسر من چند روز دیگه سه سالش تموم میشه...  دریغ از یک کلمه درست اگه بگه...  هیچی نمیگه.... ...

واقعا هزینه اش بالاست.جلسه ای دویست میدم من

به شوهرت بگو تو این مورد باید صبور بود 

من با مادرها که صحبت میکنم اونایی که نتیجه گرفتن حدود یک سال مداوم بردن بچه ها رو 

من الان پشیمونم که چرا زودتر نبردم .البته فعلا خودمم نتیجه ی خاصی ندیدم بالای ۲۵ جلسه بردم ولی تا یک سال صبر میکنم.

واقعا هزینه اش بالاست.جلسه ای دویست میدم من به شوهرت بگو تو این مورد باید صبور بود  من با ماد ...

بله منم دویست میدم...  من اگه شوهرم مانع نشه هر چقدر طول بکشه میبرمش. نمیتونم ریسک کنم که خودش درست بشه 

دکتر والا موسوی تو اینستا سرچ کنی میاد بچه های،زیادی درمان کرده به نظرم نظراتش درسته یه مشاوره ازش بگیر 

کفتار،درمانها اعلب جیز،زیادی نمیدونن بیشتر دنبال پول هستن با استرس دادن به مادر 

دکتر والا موسوی تو اینستا سرچ کنی میاد بچه های،زیادی درمان کرده به نظرم نظراتش درسته یه مشاوره ازش ب ...

ممنون حتما