2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتن! 🤦‍♀️

268 بازدید | 20 پست

چقدر طول کشید تا همسر سابق تون رو فراموش کردید؟ 

من بیشتر از سه ساله که جدا شدم ولی فراموش نمیکنم خاطرات بدمو، خودمو با کار و درس و کلاس هم سرگرم کردم فایده نداشته،  همیشه یه چیز کوچیک پیدا میشه تا منو یاد زندگی قبلیم بندازه حالمو بد کرده مدام زجرهایی که کشیدم بهم یاداوری میشه خسته شدم دیگه... 

نمدونم چی بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فراموش که نمیشه یه بخشی از زندگیت بوده 

هیچ وقت فراموش نمیشه

باید کنار بیای باهاش

مگه میتونی خانواده خودت رو فراموش کنی،،اونم همینطور خانواده ت بوده

فقط باید عادت کنی و کنار بیای

اول از همه تراپیست و مشاور بعد هم 

تورهای طبیعت گردی 

آشپزی 

اگه اهل گل و گیاه باشی رسیدگی به اونا

خرید 

مهارت جدید 

فیلم و سریالای حال خوب کن 

کلاسای مختلف

پیاده روی پیدا کردن دوستای جدید 

فراموش که نمیشه یه بخشی از زندگیت بوده  هیچ وقت فراموش نمیشه باید کنار بیای باهاش مگه میتونی ...

خیلی سخته کاش میشد فراموش کنم

لطفا دعا کن واسم دیگه دارم دیوونه میشم

نمدونم چی بگم

منم چند ساله جدا شدم 

با دخترم زندگی میکنیم هر کاری هم بکنم بلاخره چون بچه دارم یه جورایی هنوزم وصلم به گذشته و همسر سابقم

ولی چون از سن کم دوست داشتیم همدیگه رو و فامیل هم هستیم منم فراموشم نمیشه

ولی شما اگه بچه ندارید میتونید با یه آدم جدید و رابطه با چشم باز گذشته رو فراموش کنید

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
منم چند ساله جدا شدم  با دخترم زندگی میکنیم هر کاری هم بکنم بلاخره چون بچه دارم یه جورایی هنوز ...

ان شاءالله بهترین ها برای خودت و دختر گلت رقم بخوره

بچه ندارم ولی بدبختی اینه من دیگه هر کاری میکنم نمی تونم به کسی اعتماد کنم از ازدواج زده شدم

نمدونم چی بگم
اول از همه تراپیست و مشاور بعد هم  تورهای طبیعت گردی  آشپزی  اگه اهل گل و گیاه باش ...

خیلیاشو انجام میدم

ممنونم این دفعه میرم پیش یه روانشناس خوب

نمدونم چی بگم