2777
2789

من خودم تهران نیستم فقط صرفا میخوام ببینم ملاک رشتس یا شهر براشون؟ 

تعداد رای : 20
نظرسنجی
دیدن نتایج
6
30%
پزشکی یزد
9
45%
فیزیوتراپی اصفهان
1
5%
پرستاری یا فرهنگیان تهران
4
20%
من از خوابگاه خوشم نمیاد. ترجیح میدم توی شهر خودم دانشگاه برم. صبحانه و نهار و شام خونه مامان و بابا ...

این درسته عزیزم اما در کل جدای از مساله خوابگاه خیلی از بچه های تهران سحتشونه اون همه امکانات و ای چیزا رو ول کنن بیان ی شهرستان کوچیک 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا پزشکی یزد اگه قبول شدی برو حتما

نه بچه های تهران سختشون نیست والا همیشه همین بوده که تهرانیا میرن شهرای دیگه از شهرای دیگه میان تهران

ما که تهرانیم این امکاناتی که شما میگیو عملا هیچ استفاده ای نداریم چون بیش از حد گرونه. یدونه باشگاه نمیتونیم دیگه ثبت نام کنیم دوماه یبار پولمونو نهایت بتونیم جمع کنیم با دوستامون بریم کافه اونم دنگی(البته چون هنوز سرکار نمیریم) 

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

تو تجربی فقط رشته مهمه نه دانشگاه و نه شهر نمیگم دانشگاه تاپ بده خیلیم عالیه ولی زیاد درگیرش نشید ولی تو ریاضی دانشگاه مهمه

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
این درسته عزیزم اما در کل جدای از مساله خوابگاه خیلی از بچه های تهران سحتشونه اون همه امکانات و ای چ ...

امکانات همه جا هست 

من تهرانم ولی دخترم را تاحالا کلاس زبان نفرستادم. و کلاس های دیگه. 

دوستم قائم شهر هست تمام امکانات اونجا هم هست. 

بهترین آموزشگاه ها توی شهرشون هست. اون دخترش را همه کلاس ها فرستاده. 

یک فامیل داریم خمین هستند. بچه هاش چند ساله قلم چی میره. من نتونستم دخترم را قلم چی بزارم. و کلاس های دیگه. خیلی علاقه داره زبان بره. طراحی سایت بره. و.... ولی نداشتم بزارم. 

الان امکانات همه جا هست. 

همه شهرها باشگاه دارند. کلاس و آموزشگاه دارند.