2777
2789

سلام وقت همگی بخیر

دوستان لطفا فیلم ایرانی طنز بهم معرفی کنید امشب انفرادی رو دیدیم دخترم 17 ماهشه اونقدر ذوق کرد که شوهرم میگفت چقدر خوبه این فسقلی هم با ما فیلم میبینه😍😍😍🤣🤣🤣

سپاس

فیلم سراغ ندارم به جز هزارپا😁

ولی جدیدا سریال انتن رو دیدم خوب بود دوست داشتن طنزه

خدا جونم میدونم که همیشه با منی🥹 من با کسی دعوا ندارم اگه از پیامم بد برداشت کردین همینجا عذر میخوام  زنده باد نی نی سایت بزرگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن فسیل قشنگه

ولی شهرهرتو اصلا بهتون پیشنهاد نمیکنم.

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

خونواده خوشبخت کی بودین😐🧡🧡🧡

فدات بشم

بعد هشت سال خدا این وروجک رو بهمون داده داره دندون درمیاره  چند شبه بشدت بدخواب شده ماهم نتونستیم بخوابیم غروب خوابید ماهم باهاش خوابیدیم خیلی دندوناش اذیتش میکنه ماهم انفرادی را گذاشتیم و پای طنز بهش غذا دادیم تا دهنشو باز میکرد بخنده غذا میدادیم بهش 😂😂

الان بعد چند شب بیقراری و بی اشتهابی با شکم سیر خوابش برد خداروشکر

فدات بشم بعد هشت سال خدا این وروجک رو بهمون داده داره دندون درمیاره  چند شبه بشدت بدخواب شده م ...

واو از ته قلبم برات خوشحال سدم خدا ب هرکی ک مث شما منتظر بچه بوده یکیشو بده

ی اسپند دود کن برا خودتون

عام شبیه مامانبزرگا حرف زدم همش ۱۶ سالمع😅

اگ اشتباه تایپی دیدی و ب روم نیاوردی تو دوست خوب منیییی
واو از ته قلبم برات خوشحال سدم خدا ب هرکی ک مث شما منتظر بچه بوده یکیشو بده ی اسپند دود کن برا خودت ...

فدات بشم عزیزدلم

چشم حتما

الهی شما و هرکی هر حاجتی داره بزودی زود برآورده بشه بخصوص دامن همه منتظرها سبز بشه فقط خدا میدونه من هشت سال چه عذابی کشیدم چقدر دوا و دکتر امیدوارم هیچکی مثل من منتظر نمونه چون خیلی خیلی سخت گذشت.

😍😍😘😘😘