2777
2789
عنوان

کسایی که تغییر نام دادین خواهش میکنم بیاینننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 95 پست

منم می‌خوام عوض کنم

دنبال ی اسمی میگردم ک به سنم بخوره و در زبان مادرانم درست تلفظ بشه

اسمم معصومه ست

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا دوستش ندارم متنفرم از اینکه همه مثل من اسمشون ریخته همه جای دنیا 

اخیی

خب برا خودت یه لقب بذار

ولی زیاد بودن هم بد نیستا 😁

خدا بیامرز یکی از فامیل هامون ۴۰ سال پیش اسمشو عوض کرد . اسمش از این قند علی و شکر علی و قوی علی و... بود گذاشت علی خالی.

الان با این که چندین ساله مرده بازم به اسم سابقش ازش یاد می برن و حتی بچه های پنج شیش ساله فامیل هم به اسم سابقش ازش یاد می کنن 😐

از این لحاظ ارزش نداره 

اتفاقاً اشتباهات رو راحت عوض می کنن :))

نه اشتباه نبوده که اشتباه شنیدن یه حرف دیگه گذاشتن که کلا معنی اسمم تغییر کرده وگرنه اونی که تو شناسنامم هست خودش یه اسمه! منتها اونی که من میخوام نیست

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡
خب اونی که تو شناسنامه پدرته هم همینه ؟

آره

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡
اول باید پدرت عوض کنه چون زیر سن قانونی هستی. زیر سن بودی اره ؟

آره

یعنی پدرم اول شناسنامه خودش رو عوض کنه؟

آخه شناسنامه مامانم چی پس؟