عزیزم تو خونه علی صدا بزنین ولی اسمی بزار گلم که کمیاب و با معنا باشه من خودم بچگی اسممو دوست نداشتم اما وقتی دیدم تو کلاس هیچکس اسمش شبیه من نیست همیشه از مامانم تشکر میکنم بخاطر اسمم
اسمم هم هلنسا هست
💜زیر گروه بنفش💜وزن شروع ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ ۷۲ کیلو🥺شروعی دوباره از ۱۴۰۲/۶/۹ با وزن۷۱/۸💜قد:۱۶۸💜هدف اول:۷۰🔒هدف دوم:۶۷🔒 هدف سوم:۶۲🔒هدف چهارم : ۶۰🔒هدف پنجم :۵۸🔒هدف نهایی :۵۶🔒😍😍عضو گروه مانکن های زیبا💃🏻❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اسم دخترم رقیه است اون نوقه علاقه خاصی داشتم ب این اسم ولی الان میبینم وسط همکلاسیاش فقط خودش مذهبیه ...
گلم اگه پشیمونی خودت تحقیق کن و نظر آخر هم به دختر گلت بگو ببینه دوست داره یا نه بعد برین تو شناسنامه یا عوض کنه یا اگه اسم زیبای رقیه رو هم هنوز علاقه داری در کنار اسم انتخابی تون رقیه هم باشه
💜زیر گروه بنفش💜وزن شروع ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ ۷۲ کیلو🥺شروعی دوباره از ۱۴۰۲/۶/۹ با وزن۷۱/۸💜قد:۱۶۸💜هدف اول:۷۰🔒هدف دوم:۶۷🔒 هدف سوم:۶۲🔒هدف چهارم : ۶۰🔒هدف پنجم :۵۸🔒هدف نهایی :۵۶🔒😍😍عضو گروه مانکن های زیبا💃🏻❤️