2777
2789
عنوان

بچها اسم پسرمو چی بزارم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 73 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ فایده خب معلما ک همونو صدا میزنن  فدات ریپلایتو حذف کن زودی

چرا😅  تو فامیل و دوستان ... 

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
میگن عوض نمیکنن چون مذهبیه

فکرکنم فقط فاطمه و زهرا عوض نمیشه خودتم تحقیق کن . اسم حضرت رقیه هم فاطمه بوده،میتونید بذارید فاطمه یازهرا

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
میگن عوض نمیکنن چون مذهبیه

اضافه هم نمیکنن به اسم؟

اخه تا جایی که در جریان هستم فقط اسم های زهرا و فاطمه برای دختر و علی و محمد برای پسر رو میگن عوض نمیشه کرد

💜زیر گروه بنفش💜وزن شروع ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ ۷۲ کیلو🥺شروعی دوباره از ۱۴۰۲/۶/۹ با وزن۷۱/۸💜قد:۱۶۸💜هدف اول:۷۰🔒هدف دوم:۶۷🔒 هدف سوم:۶۲🔒هدف چهارم : ۶۰🔒هدف پنجم :۵۸🔒هدف نهایی :۵۶🔒😍😍عضو گروه مانکن های زیبا💃🏻❤️
اضافه هم نمیکنن به اسم؟  اخه تا جایی که در جریان هستم فقط اسم های زهرا و فاطمه برای دختر و ...

اینم فکر خوبیه 

مثلا خیلیا میذارن نازنین زهرا  یا  فاطمه حلما .

دوستم گذاشت :  مهربان زهرا

اضافه هم نمیکنن به اسم؟  اخه تا جایی که در جریان هستم فقط اسم های زهرا و فاطمه برای دختر و ...

نمیدونم دوستم گف از فامیلاش خواسته عوض کنه قبول نکردن مخصوصا شهر ما خیلی مذهبین 

بنظرت چی میشه بهش اضاف کرد

-
نمیدونم دوستم گف از فامیلاش خواسته عوض کنه قبول نکردن مخصوصا شهر ما خیلی مذهبین  بنظرت چی میشه ...

من نوشتم بالا 

اینام میشه : هدیه ، نگین ، سلما 

فاطمه حلما🤣🤣🤣مهربان زهرا🤣🤣🤣🤣🤣 علی کوروش هم قشنگه🤣🤣🤣🤣

شما که با استارتر هم عقیده نیستین چرا موندین اینجا خودتون رو اذیت میکنین ؟

ضمنا تمسخر حق الناسه 😊