2777
2789
عنوان

بچها اسم پسرمو چی بزارم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 73 پست
شما که با استارتر هم عقیده نیستین چرا موندین اینجا هودتون رو اذیت میکنین ؟ ضمنا تمسخر حق الناسه 😊

ببخشیدعقیده استارترچیه که من گفتم هم عقیده نیستم

من اذیت نمیشم شماخودت اذیت نکن 

شماببخش من خنده ام گرفت

حرف بقیه برام مهم نیست😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدعقیده استارترچیه که من گفتم هم عقیده نیستم من اذیت نمیشم شماخودت اذیت نکن  شماببخش من خ ...

💐

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
اینم فکر خوبیه  مثلا خیلیا میذارن نازنین زهرا  یا  فاطمه حلما . دوستم گذاشت :  ...

اره ما فامیلامون تحت تاثیر اینکه رفته بود حج اسم دوقلو هاش رو گذاشت علی و فاطمه

بعد از یک مدت بچه هاش بزرگتر شدن خب بچه اسم همکلاسی هاش رو که میبینه یکم غصه میخوره دیگه پسرش رو بین علیراد ( بزرگ جوانمرد میشه معنیش) و علیهان ( هدیه خدا ) گذاشت علیراد دخترش هم شد فاطمه آلا که الان آلا صداش میکنن

💜زیر گروه بنفش💜وزن شروع ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ ۷۲ کیلو🥺شروعی دوباره از ۱۴۰۲/۶/۹ با وزن۷۱/۸💜قد:۱۶۸💜هدف اول:۷۰🔒هدف دوم:۶۷🔒 هدف سوم:۶۲🔒هدف چهارم : ۶۰🔒هدف پنجم :۵۸🔒هدف نهایی :۵۶🔒😍😍عضو گروه مانکن های زیبا💃🏻❤️
نمیدونم دوستم گف از فامیلاش خواسته عوض کنه قبول نکردن مخصوصا شهر ما خیلی مذهبین  بنظرت چی میشه ...

عزیزم اون دیگه ببین چه اسم مدرنی رو دوست داری لازم نیست به رقیه بیاد فقط اصل اینه تو شناسنامه باشه مثلا من دیدم فاطمه آلا هم گذاشتن ولی آلا صداش میکنن تو مدرسه هم اسم های دوبخشی رو اول سال معلم میپرسه مثلا کسی که نازنین زهرا هست میپرسه نازنین صدات کنم یا زهرا

💜زیر گروه بنفش💜وزن شروع ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ ۷۲ کیلو🥺شروعی دوباره از ۱۴۰۲/۶/۹ با وزن۷۱/۸💜قد:۱۶۸💜هدف اول:۷۰🔒هدف دوم:۶۷🔒 هدف سوم:۶۲🔒هدف چهارم : ۶۰🔒هدف پنجم :۵۸🔒هدف نهایی :۵۶🔒😍😍عضو گروه مانکن های زیبا💃🏻❤️
علیهان قشنگه

اره خیلی قشنگه

اسی راستی برای پسرت

علیراد : بزرگ جوانمرد

علیهان : هدیه خدا