2777
2789

سلام 

من حدودا 12یا13سالم بود ک دست خانوادم خیلی تنگ بود هرچی داشتیمو نداشتیمو داده بودیم ی زمین خریده بودیم صاحب خونه جوابمو کرده بود 

ک یهویی ی سرایداری پیداشد برامون ی زیر زمین پنجاه متری 

باید توی این خونه از ی پیر زن ک طبقه ی بالامون بود مراقبت کنیم 

شب اول ک فهمیدم من باید برم پیشش بخوابم از ترس دوساعت گریه کردم بالاخره مادرم راضیم کرد برم خونش خیلی بزرگ بود تازه توی این خونه شنیده بودم دو نفر فوت شدن(مرگ طبیعی) هرشب عکس شوهر این خانومه

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رو به روم بود(توهم زده بودم ک عکس این اقا داره مث شیطان بهم لبخند میزنه خیلی ترسناک بثد عکس خدا بیامرز) و من از ترس نمیتونستم بخوابم فکر کنید تو اوج گرما من از این پتو های بزرگ میکشیدم تا سرمو از ترس تا صب بیدار میموندم

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

وای اخه چرا تو؟

چرا مامانت نمیرفت؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

داستان ترسناک 

ن به خدا قسم داستان زندگیمه 

واب اخه چرا تو؟ چرا مامانت نمیرفت؟

مامانم بخاطر بابام نمیرفت میموند پیش بابامو خواهرم