2777
2789
عنوان

الان یه سال و دو ماهه که شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5192 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما پیگیر باش ممکنه رفته باشه ازمایش داده باشه فهمیده باشه مشکل از خودشه حالا روش نشه بهت بگه ...

دکترها گفتن برای مردها مشخص نمی شه توی آزمایش... گفتن بری نری فرقی نداره، معلوم نمی شه

عزیزم حتما پیگیر باش ممکنه رفته باشه ازمایش داده باشه فهمیده باشه مشکل از خودشه حالا روش نشه بهت بگه ...

اما واقعا این طوری نگاه نکرده بودم. شاید حق با شما باشه... که اون وقت دیگه باید برم بمیرم

همان آزمایشگاه قبلی یا آزمایشگاهی نزدیک خونتون یا نزدیک محل کارش یا اونی که میدونی میره   ، برو با کد ملی اش ببین آزمایشی نداده تو چن ماه گذشته  اگه داده باشه که میتونی پرینتش بگیری البته با سیاست 

من اینو از یه اقایی ک صیغه میخونه شنیدم شماها ب تمسخر بگیرین

اونا دکون باز کردن ،این حرفا چیه؟اگه حتی سالها باهم رابطه نداشته باشن زن ک شوهر از مرده یا زنده بودن هم بی‌خبر باشن باز شرعا و قانونا زن و شوهرن لطفا ب این حرفای بدون سند شرعی و قانونی دامن نزنید