2777
2789
عنوان

خاستگاری ک این حرفارو میزنه...

1480 بازدید | 65 پست

سلام دوستان

خاستگاری دارم ک واسه اولین بار ک باهم حرف میزدیم ب اسم کوچیک صدام می‌کرد و دائما قربون صدم میرفت و میگفت عشقم

کاملا همه چیو واضح میگفت.مثلا جلسه سوم میگفت ک عرق سوز شدم و اینا

و اینکه رابطه خودش و مادرش خیلی رابطه بازی هست 

مثلا عرق سوز بشه ب مادرش میگه و حتی خیلی خصوصی تر.مثلا من یکبار ازدواج کردم و شناسنامم سفید نیست و بهش گفتم ک بعدا مشکل ساز نشه بعداز ازدواج،ک فهمیدم رفته ب مادرش گفته ک باکره نیست و شناسنامش سفید نیست

میخواستم ببینم ک شوهرای شماهم رابطه شون با مادرشون اینطوریه؟

ب نظرشما این فرد ب درد زندگی میخوره 

و اینکه ایشون ۲۹سالشه

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خیلی بده یعنی چی اخه  هم خاله زنکه هم بچه ننه

همسر سابقمم اینطوری بود طوری ک رابطه هامون میگفت و من خیلی بابت این موضوع اذیت شدم 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔