2777
2789
عنوان

خاستگاری ک این حرفارو میزنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمن اینجوریه زندگی با همچین مردی واقعا عذاب اوره برا من که اینجوریه

شوهرسابق منم اینطوری بود و واقعا پیرشدن اما گفتم شاید اگربهش بگم ک بابت این موضوع ناراحتم دیگ این کارشو تکرارنکنه

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

عزمزمه مادرش میدونه ک من قبلا ازدواج کردم و توعقد جداشدم  اما ب خودپسره گفتم ک قبلا رابطه داشت ...

عزیزم بهتر ک گفته، تو محضر موقع  عقد خانم فلانی صدات میکنن نه دوشیزه

اون موقع میفهمید خوب بود؟ کار خوبی کرد ک گفته

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

شوهرسابق منم اینطوری بود و واقعا پیرشدن اما گفتم شاید اگربهش بگم ک بابت این موضوع ناراحتم دیگ این کا ...

چی بگم بستگی به آدمش داره یکی رو میشناسم شوهرش اینجوری بود چند باری دعوا راه انداخت درست شد شوهرش ولی شوهر من درست نشد که نشد

وای خدا رو شکر من خواستگار ندارم وگرنه همش خندم میگرفت 🤣🤣🤣🤣

آره بابا واسه من یکی از یکی داغون تر میان اولی دزد و معتاد دومی خسیس سومی بی حیا چهارمی ۱۵سال تفاوت سنی 

پنجمی بیکاری الاف قربون خداکرمی کاش یکی درست حسابی بیاد😂😂 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

احتمالا طرف خیلی ساده اس ک هر حرفی رو نمی دونه کجا بزنه نزنه

نمیدونم والا فقط میدونم ک خیلی زبون بازه دائما قربون صدقه میره همش میگه فدات شم بمیرم واست عشقم عاشقتم خیلی خیلی میخامت و اینا و اصلا واسه من اینا خوشایند نیست

وقتی حیا اینقدر واست مهمه و شوهر سابقت هم همین بوده داری یه اشتباههو دو بار تکرار میکنی عزیزم از من ...

گفتم شاید اگ بگم بابت این اخلاقش ناراحتم این عادتش ترک کنه

عزیزم بهتر ک گفته، تو محضر موقع  عقد خانم فلانی صدات میکنن نه دوشیزه اون موقع میفهمید خوب بود؟ ...

اولا از نظرمن ربطی،ب مادرش نداشت ک رفت گفت دوما کسی ک حیا داشته باشه روش نمیشه بره ب مادرش بگه ک فلانی باکره نیست و رابطه داشته 

و اینم بگم ک خانواده خوبی داره و اگر بعدا می‌فهمیدند چیزی نمیگفتن