2777
2789

تورو خدا از کسی نپرسید چرا بچه نمیاری؟ 

زودتر بچه دارشو ! 🥺

داره دیر میشه هاا! 😭

الان وقتشه !🥲

خب الان منی ک خودموووو کشتمممم ، ولی هنوز خبری نیست چیکااااار کنم؟؟؟؟؟😭 

الان بخاطر بعضی از مواد غذایی و هورمون هایی که داخل مرغ و ...اینا میزنن،  ناباروری زیاد شده🥺 

❌❌توروخدا شما نمک رو زخممون نشین😭😭😭

خودم کم گرفتاری دارم، اونوقت هرکی میرسه ، میگه چراااا بچه نمیاری ؟؟ 

خب لامصب من چی بگم بهت ؟؟ بگم هرکااااار کردم بچه دار نشدم؟ که فردا برچسب ناباروی هم بهم بزنی و پشت سرم حرف بزنی ؟😭🥲🥲

اخه چه میشه جواب داد ؟

جز اینکه بگی فعلا قصد بارداری ندارم💔💔😭😭 

چقدر خوب میشه ک رعایت حال هم دیگرو بکنیم🥺 

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

آخ که دلم خونه😭💔

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگردم...

ایشالله به زودی یه دختر یا یه پسر خوشگل میاری دهن همشون سرویس می‌کنی 🌹

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)

من همیشه میگه از دوحالت خارج نیست

یا طرف نمیخواد یا نمیشه

در هر دو صورت به کسی ربطی نداره

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)

مردم همیشه یه حرفی برای گفتن دارن

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

والا همینو بگو من چون بچه دوس ندارم از تنهایی بیشتر لذت میبرم هفت ساله هم هس ازدواج کردیم 

ب هرکی میگی سلام میگه چرا بچه نداری

البته من دیگه میگم دوس ندارم بچه 

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          

نه تنها نگید چرا بچه دار نمیشی نگید چرا لاغری یا چاقی چرا ازدواج نمیکنی چیکار می‌کنی جز این شغلت درآمد دیگه ای هم داری تو که بی تجربه ای باور کنید اینا به شما ربطی نداره اصلاااا به خود آدما فقط ربط داره 

الهی هر کی دلش بچه میخواد خدا بزودی زود بهش یه بچه سالم بده

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

نه تنها نگید چرا بچه دار نمیشی نگید چرا لاغری یا چاقی چرا ازدواج نمیکنی چیکار می‌کنی جز این شغلت درآ ...

چرا جوش زدی

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)

آخی عزیزم...خودتو بخاطر حرف  مردم ناراحت نکن !

خدا خودش بهتر از همه مارو بلده میدونه اگه یچیزی به نفعمون باشه رو میزاره تو دامنمون اگه هم نباشه که سرراهمون قرار نبوده ....لابد قسمتت بچه نیست به صلاحت شاید نیست