2777
2789
عنوان

توروووو خدا از کسی نپرسید، چرا بچه نمیاری؟😭💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 57 پست

دقیقااااااا💔💔

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه پناه می‌برم به خدا از شر زبونم 

از اینکه با زبونم ناخواسته دل بشکنم 

هیچوقت سوالای شخصی از کسی نمیپرسم 

الهی بقیه ام همینطور باشن خدا کمکشون کنه دل نشکنن

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

عزیزم نگو قصد ندارم

بگو هیچکس اززرنگی خودش بچەدارنشدە،باید قسمت بشە،هنوز قسمت ما نشدە

منم دیروز بدجور دلم شکست ی پیرزن آشنامون گقت ٨سال شد تاکی نمیاری

انگار میشنن سالای انتظارمونم میشمورن

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"

بین همه اینا کسی هم ک راحت بچه میاره نزنین تو سر کسی دیگه. خدایا خودت شنیدی و دیدی ک چطور با غرور آدمو تحقیر کنن. خداییت تا همیشه برام زیر سوال میره اگ نخوای از اون غرور بندازش ک تو باعثش شدی

به من میگفتن چرا سقط کردی 

آخه بی عقل کدوم مادری بچه اشو سقط میکنه خب دست من که نبود

با دو بار سقط پشت سر هم داشتن از همسایه ها میشنیدم که طرف ۵ تا سقط کرده نمیتونه بچه بیاره

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

نه تنها خودم نمی پرسم هیچوقت

هرکی از یکی بپرسه و بشنوم هم فورا بهش میگم لابد خودش صلاح نمیدونه این سوالارو نپرس

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چرا جوش زدی

جوش نزدم صرفا حرفایی که تو اتوبوس یا مترو بعضی خانوما میگن بهم دیگه رو میگم یا بعضی از فامیل بهم میگن چرا لاغری یا چه قدر درآمد داری و... آدمی هم نیستم که به بزرگتر خودم جواب بدم خوشم نمیاد کسی تو کارام فضولی کنه چون ربطی به اونا ندارم زندگی خودمه

چرا جوش زدی

جوش نزد اتفاقا موارد خوبی رو اشاره کرد

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

ترخدا به کسی هم نگید‌ چرا انقدر زود بچه دار شدید  به خودمون مربوطه

اینم راسته خداییش عذاب میکشم وقتی میگن چه زود یا پشت سر هم 

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

بحرف مردم خودتو ناراحت نکن

تا مجردی میگن کی مزدوج میشین؟ازدواج کردی میگن کی بچه میاد.

بچه اوردی.میگن دختره؟پسر کی بیاد؟

همین یکیه؟چرا دوتا نمیاری؟

دوتا شد میگن پولش سر رفته تو این اوضاع....همینجور تا ابد ادامه داره

خلاصه خواهر دهن ملت رو نمیشه بست.

ی گوش ات در یکی  دربازه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
۱۰ تا صلوات و یه  حمد به نیت مادر شدنتون میخونم گل ایشالله  که نتیجه بگیرین

مرسی عزیزم 

خدا خیرت بده الهی 

خدا نگهدار زندگیتون باشه♥️

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
جوش نزدم صرفا حرفایی که تو اتوبوس یا مترو بعضی خانوما میگن بهم دیگه رو میگم یا بعضی از فامیل بهم میگ ...

فکر کنم منظورش این بود نپرسید چرا جوش زدی 

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
بگردم... ایشالله به زودی یه دختر یا یه پسر خوشگل میاری دهن همشون سرویس می‌کنی 🌹

فداتبشم مرسی

ان شاالله قسمت همه منتظرا🥺♥️

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️