2777
2789

خود من همین چند ساعت پیش یه خانم عکس باسنــ.شو فرستاد و گفت ببین مال من از مال تو بزرگتره

و ادعا داشت که من داخل یه تاپیک از باس.ن خودم تعریف کردم 

جلل خالق فقط.دیگه نیازی به لیزر ندارم،همش ریخت😂😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفا تاپیک‌اخرم گزارش بخوره اسی شرمندتم 

سلام به قندی و عسلی های خودم🖐🏻🌱 من همتاهستم(اسم واقعیم نیست)☆رفیق و همدم شما در نی‌نی‌سایت❤️🔮مشاور یا روانشناش نیستم فقط مثل یک دوست زمانی که حال دلتون خوب نیست و هزاران مشکل دارید میتونید به من درخواست دوستی بدید یا در تاپیک خودتون منو تگ کنید تا مثل یک خواهر  باهم دردل کنیم⭐️اگه اینجا یک کاربری حالش خوب نیست منو توی تاپیکش تگ کنید یا پیشنهاد بدید تا امضا بنده رو بخونه🎊 به نیت شما و حل شدن مشکلات شما عزیزان فقط کافیه اسم بدید تا چند صلوات مهمانتون کنم♥️🌈دوست‌دارشما👈🏻همتا✔ 

امروز یکی از باهوش بودن بچه یک سالش تعریف میکرد.دیگه دوستان اومدن گفتن کجاش باهوشه نمیدونم خواهرزاده من ۵ ماهگی میگفته عمو بوسم نکن سبیلات اذیتم میکنه.بعد عموعه بچه رو گذاشته رفته قربونی کرده براش

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

یبارم یکی از کاربرا به من گیر داده بود که بچه کوچیک داری...هر چی میگفتم اشتباه گرفتی زیر بار نمیرفت🤕آخرش گفتم باشه...حق با تویه...فقط بگو بچم چند سالشه☹️😁

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خیلی وقت پیش یه دوستی تاپیک زد که هر روز میره پارک به مورچه ها غذا می ده🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

بهش میگفتی پارکتو عوض کن شاید نظرت عوض شد و به پرنده ها هم غذا دادی

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
خیلی وقت پیش یه دوستی تاپیک زد که هر روز میره پارک به مورچه ها غذا می ده🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

😆😆😆

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉