2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 56 پست
چرا باید مصلحت ی دختر این باشع ازدواج نکنه

عزیزم سوالت منطقیه حق داری من خودم یا یه تعداد همکار همسفر مشهد شدیم انقدر دعا میکردم برا این دوستان مثلا ۳۷سال هم داشتن ولی همش ته دلم یه چیز روشن بود یا ازدواج میکنند یا خدا خیر بزرگی براشون درنظر گرفته و مشکل بزرگی از سرراه شون برمی داره و بخاطر پاک موندن اجر زیادی براشون می نویسه خدا حساب کتاب داره محاله و از ذات خدا بی مهری به دوره 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سوالت منطقیه حق داری من خودم یا یه تعداد همکار همسفر مشهد شدیم انقدر دعا میکردم برا این دوستان ...

من پاک نیستم

ادعامم نشده

ولی...

بلخش حرف زدنم بجوریه انگار از شما طلبکارم😂

ولی هیلی دلم از خدا گرفته

دیگ هیچی ازش نمخام

امام حسین مگه میشه هفت هشت سال ازشی چیز بخای و حواب نده

من دیگ باور ندارم

من ب خضرت عباس قسم دادم

ب خود خدا

نذر کردم

زیارت رفتم

یاسین خوندم

طاها خوندم

زیارت عاشورا

دیگ باید چیکار میکردم

بخدا بلد نبودم

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

من درسخوندم

کار کردم

ارایش کردم

ارایش نکردم

چادر سرکردم

چادر سر نکردم

خندیدم

گریه کردم

قانون جذب کار کردم

ارتعاش فرستادم

۲۱ روز تمرین کردم

بخودم احترام گذاشتم

نشددددددددددددددددددد

چرا باید برا ی چیزایی ک‌حقمونه بخدا التماس کنیم

عزیزدلم حرفات منو یاد سال و ماه های قبل ازدواجم میندازه منم هی میگفتم چرا نمیشه چرا کسای که میان به دلم نیستن. فقط میتونم بگم دست از خدا نکش اصلا خیلی وقتا خدا دوست داری بری نزدیکش اونقدر که ببینی تو آغوشش هستی و از ته دل میگی من شکرگذارم و تسلیم خواست تو . البته تلاشت و هم بکن چه بودن در اجتماع ، بهتر شدن اخلاق و ظاهرت و... من یکسره چله می‌گرفتم خواستگار زیاد داشتم ولی نود درصد برا شغلم می خواستن بعضیاش به راحتی می پرسیدن رسمی هستی خیلی اذیت میشدم ...

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

من پاک نیستم ادعامم نشده ولی... بلخش حرف زدنم بجوریه انگار از شما طلبکارم😂 ولی هیلی دلم از خ ...

نه بد حرف نزدی  شانست من الان با حوصله و خیلی مهربونم😌😁

میدونم میگی همه کار کردی ولی با آرامش زندگیتو بکن و از سلامتیت نعمت هات لذت ببر

سلام دوستم خوبی؟ چه خبر؟ دلم هواتون کرد خواستم ببینم چه کردید؟

یه موقع از سوالم ناراحت نشید

من خودم سی سالمه مجرد هستم

خیلی این چند وقت دارم غصه میخورم چون حتی پدر مادر دارن باهام مثل سربار رفتار میکنند!

پدرم حتی محل نمیده

یادتونه مریض شده بود چقدر براشون دویدم

خیل دلم شکسته

عزیزم تو فامیل ما متولد ۵۹ داریم مجرد والا مثل شما اینطور ی ادا نمیاره اتفاقا خیلی هم خانواده سنتی د ...

شاید فامیل شما، حداقل پدر مادر پشتیبان دخترشون هستند

غصه من این هست حتی پدرم محل نمیده

به خدا افرادی میشناسم عذر میخوام دختره هرزه ست اما پدرش چنان پشتیبان دخترش هست

و جواب همسایه ها رو داده بود

اتفافا تحسینش کردم به خاطر این قدرت حمایتی از دخترش

یه موقع از سوالم ناراحت نشید من خودم سی سالمه مجرد هستم خیلی این چند وقت دارم غصه میخورم چون حت ...

سلام عزیزه دلم

ناراحت چرا

خیلللللی خوشخال شدم یکی بیادمه

چی بگم

ماجرا زیاد اتفاق افتاد

باورت میشه من رفتم کربلا

بعد تو کربلا دیدمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میشه؟؟؟؟؟؟؟؟

اابته تا قبل کربلا همدیگ را بلاک کرده بودیم

من از سرکارم با اینکه موقعیت و حقوق خیلی خوبی داشتم بیزون اومدم

گاهی پیام میده

ولی نه چیزه خاصی میکه نه هیچی

منم خیلی ناراختم

هم کارمو از دست دادم

هم احساس اضافه بودن دارم

هم همه اینا ک خودت میدونی

ولی چاره نیست

میخام بشینم زبان بخونم

بلکه خال و هوام عوض بشه

خیلی حال خوبی ندارم

دارم سعی میکنم ب مرحله افسردگی وارد نشم

شاید فامیل شما، حداقل پدر مادر پشتیبان دخترشون هستند غصه من این هست حتی پدرم محل نمیده به خد ...

عزیزم اتفاقا آنقدر بی اهمیت براشون که بچه هامون مجرد باشند ....مثل شما هم کار خوب ندارد یعنی هنوز پاره وقت ......ولی واقعا آنقدر عجز و ناله واسه شوهر تو نی نی سایت .....والا نمیدانم ....خدا بخت همه رو باز کنه هر طورخودش صلاح میدانه ......ولی مهم ازدواج خوب نه هر ازدواجی 

سلام عزیزه دلم ناراحت چرا خیلللللی خوشخال شدم یکی بیادمه چی بگم ماجرا زیاد اتفاق افتاد باورت می ...

عزیزم 💔

چقدر اتفاقات مختلف 

انشالله که خیرهست

درسته با کاش و کاشکی چیزی درست نمیشه اما کاش استعفا نداده بودید

کلاس زبان ثبت نام کنید خوبه حال و هواتون عوض میشه

مجدد دنبال کار باشید شاغل بودن حس مفید بودن میده

انشالله بهترین ها براتون پیش میاد ❤️❤️❤️❤️❤️

عزیزم اتفاقا آنقدر بی اهمیت براشون که بچه هامون مجرد باشند ....مثل شما هم کار خوب ندارد یعنی هنوز پا ...

نه منم الان کار درستی ندارم متاسفانه

برای همین حال دلم بهم ریخته ست 

انشالله خداوند برای استارتر و فامیل شما و خود من و همه جوانان پسرهای مناسب و ایده آل قسمت ازدواج مون کنه

هرچه زودتر بهتر 😂