2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 56 پست
وای خوشبحالشون  ارزوم خونه مجردیه

اونا چند ساله سر کارن

بهشون میگیم ازدواج میگن بیکاریم شریک برای خودمون جور کنیم تازه بهمون امر و نهیم بکنن

مستقل شو 

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
عزیزدلم خدا میبینه هیچ غصه نخور اون چیزای می‌دونه که تو نمیدونی . توی اجتماع باش آرامش خودتو حفظ کن ...

دیگ بهش امیدی ندارم

این خدا اگ هست چرا وعدهاش عملی نمیشه

چرا میگه بعد هر سختی آسانی هست

چرا گفته من همه را جفت افریدم

چرااااااا

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا متاهل ها دوست دارن مجرد باشن مجردها دوست دارن ازدواج کنن  ببین من جدا شدم  الان ...

درسته زندگی ها خیلی سخت شده ولی ازدواج یه نیاز طبیعیه خدا بهتر از ما می‌دونه . ماییم که نمی‌تونیم باهم بسازیم و تعمیمش میدیم به کل آدم ها . 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

تعداد زیلدی از دوستام شرایط شما رو دارن اما اکثرا خود ساخته ان و سر کار مبرن و دو سه تاشونم خونه مست ...

من داتم این نیست

من پول دارم

سرکار میزم

ولی دلم نمخاد تنها باشم

دلم میخاد یکیباشه باهم تلاش کنیم

اونا چند ساله سر کارن بهشون میگیم ازدواج میگن بیکاریم شریک برای خودمون جور کنیم تازه بهمون امر و نه ...

وای چقدر خوب دمشون گرم👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

کاربر سال ۹۷ هستم کاربریم پاک شد دوباره ساختم اومدم 😘

تنها کسی که برام مونده خداست

حتی پدر و مادرم حامی من نیستن

به این فکر میکنم من بچشونم و تکیه گاه من نیستن

بعد از یه آدم غریبه به عنوان شوهر چه انتظاری میتونم داشته باشم

ترجیح اینه بچسبم به خدای خودم

تا یه همسر خوب نصیبم کنه

البته همه شرایطم رو در نظر میگیرم تا یه مرد با درک و شعور رو انتخاب کنم

ترجیح اینه ازدواج نکنم تا یه ازدواج بد بکنم. 

الان شرایط برای همه همینه

منم دوست پسر نداشتم 

یه خواستگار داشتم

که فامیل بود و اصلا با هم تناسبی نداشتیم. 

دوستام دوست پسر دارن و فقط یکیشون ازدواج کرد 

اونم نه با دوست پسرش

درسته زندگی ها خیلی سخت شده ولی ازدواج یه نیاز طبیعیه خدا بهتر از ما می‌دونه . ماییم که نمی‌تونیم با ...

درسته ولی من اکثرا میبینم همش تحمله

عشق واقعی وجود نداره و زن و شوهرا همو تحمل میکنن

دیگ بهش امیدی ندارم این خدا اگ هست چرا وعدهاش عملی نمیشه چرا میگه بعد هر سختی آسانی هست چرا گفته ...

عزیزم من خیلیا میشناسم بالای سی ازدواج کردن خوشبخت شدن ولی اینم بگم خیلی ها هم به زور از خدا خواستم به هر قیمتی ازدواج کنن مثلا یه دختر خانمی ۴۰سالگی ازدواج کرد شش ماه گذشت تو عقد جدا شد . بگو خدایا منو به مصلحتم آگاه کن و هرچی خیره بیار تو زندگیم واگر مانعی هست بردار ولی آرامش و شادی رو از خودت نگیر 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

تنها کسی که برام مونده خداست حتی پدر و مادرم حامی من نیستن به این فکر میکنم من بچشونم و تکیه گاه م ...

منم از ازدواج متنفر و زده شدم

هیچ قشنگی نداره😪😪😪شوهرم خیلی اذیتم کرد

افسرده و پر از عقده و حسرت برگشتم مجدد خونه مامانم😪

عزیزم من خیلیا میشناسم بالای سی ازدواج کردن خوشبخت شدن ولی اینم بگم خیلی ها هم به زور از خدا خواستم ...

چرا باید مصلحت ی دختر این باشع ازدواج نکنه

تعداد زیلدی از دوستام شرایط شما رو دارن اما اکثرا خود ساخته ان و سر کار مبرن و دو سه تاشونم خونه مست ...

خانواده م اصلا اهل تفریح نیستن

من حتی اجازه ندارم با تور برم مسافرت

مجردی برای کسی خوبه که این آزادی رو داشته باشه

37 سالمه 

درسته ولی من اکثرا میبینم همش تحمله عشق واقعی وجود نداره و زن و شوهرا همو تحمل میکنن

عزیزم زندگی مشترک همینه یه وقتایی خسته میشی ولی تا این سختی‌ها نباشه پخته نمیشی ضعیف و خام 

می مونی اتفاقا تحمل تفاوت ها یکی از راه های رشد و خودسازیه. من خودم گاهی دوس دارم یکی دوروز تنها باشم برای خودم واین امکان و دارم گاهی دوس دارم خودم تکی تصمیم بگیرم ولی اقتضای ازدواجه نمیشه و روزای هم تحمل دوری همسرم و ندارم . زندگی مشترک سخته ولی اگه همراهت فهیم باشه نمی‌ذاره جابزنی. امیدوارم همه هرجوری هستن موفق و شاد باشند. 

عزیزم زندگی مشترک همینه یه وقتایی خسته میشی ولی تا این سختی‌ها نباشه پخته نمیشی ضعیف و خام  می ...

فهم و شعور طرف خیلی مهمه 

درسته👍🏼