ب خودم قول دادم و نذر کردم برا ی نیت مهمی ک تا اربعین ی ختم قران بردارم ... چن روز اول خوندم تقریبن تا صفحه صد و سی فک کنم .. بعد اننننقد مشغلم زیاد شد و سرم شلوغ ک اصن نخوندم تا حالا ... بنظرتون نیرسم تا اربعین تموم کنم یا از کسی کمک بگیرم... خیلی رو دوشم سنگینی میکنه اصن همش موقع کار تو فکرمه ... دلم میخاد خودم بخونم
هروقت نیاز داشتی یکی برات دعا کنه بهم بگو😊...ی عدد تیرماهی.ب شدت عاشق حیوونام ولی میترسم ازشون.🤪🤪..اشپزیم خیلی دوس دارم...عاشق رشتمم هستم(روانشناسی میخونم)..الهی که حال دلتون خوب باشه همیشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من مامانم ماه رمضونای قبلی ۳ یا ۴ بار قرانو میخوند کامل. امسال ب خاطر خواهرزاده هام ک باید ازشون مواظبت میکرد و اینا زیاد نرسید بازم دوبار رو تونست بخونه