2777
2789
عنوان

کادو مکه

3684 بازدید | 26 پست

سلام دوستان 

پدر مادرم امسال انشالله سفر حج دارن ولی تو خانواده همسرم اینجوری رسم افتاده که هرکی رفت حج برای بچه های خودش عروس و داماد و نوه طلا بیاره حالا یا پلاک کعبه یا چیزهای دیگه تاالان پدر شوهر مادرشوهرم نرفتن ک ببینم واسمون چی میارن ولی فامیل هاشون اینجوری آوردن 

الان نمی‌دونم چیکار کنم بگم خانوادمم طلا بیارن به جای سوغاتی های لباس و اینا 

یا همون سوغاتی که خودشون میارن باشه 

هیچی نباشه طلای عربستان زیر پنجاه تومن در نمیاره 

ب نظرتون چیکار کنم از اینجا هم بخریم مشخصه ۲۴ عیار نیس فوقش چهار پنج میلیون فرق میکنه 

شما قرار نیست بخاطر رسوم و استانداردهای مسخره‌ی بقیه خانوادتو تحت فشار بذاری

به رسم خودتون پیش برو خانوادتم اذیت نکن

باورم نمیشه برات سوال شده که چی کار کنی معلومه که باید به رسم خودتون پیش بری

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم هیچوقت به پدرمادرم نمیگم همچین کاری کنن

وضع مالی بابام خوبه ولی اصلا براش تعیین تکلیف نمیکنم چون خانواده شوهرم فلان رسمو دارن شما باید اینطوری رفتار کنید

بوق لق خانواده شوهر🫤

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
مامان من برام کعبه آورد ولی من اصلا به کسی نشون ندادم  البته هر چی میخواستم از روی سوغاتی ها ب ...

یدونه پلاک کعبه رو باز میشه ی کاری کرد ولی اینکه ب خودم و دوتا بچه هام بیاره خیلی میشه یه دل میگه یه طلای پنهانی دارم ببرم بفروشم بدم سه تا کعبه بخرم هم خانواده سربلند بشن هم دهن مردم بسته بشه نمی‌دونم چیکار کنم 

یدونه پلاک کعبه رو باز میشه ی کاری کرد ولی اینکه ب خودم و دوتا بچه هام بیاره خیلی میشه یه دل میگه یه ...

بیخیال بابا 

اصلا برات مهم نباشه 

به مامانت هم هیچی نگو بزار خودش هر چی دوست داره برات بیاره 

مکه کلی لباس بچه های جنس خوب داره 

فقط اگر رسم تو راهی دارید که قبل از رفتن پول میدید به زائر 

میتونی پول بیشتری بدی که برات بهتر کادو بیارن 

البته که پدر و مادر بین بچه هاشون فرق نمیزارن

عزیز پارسال مادرم یه پلاک کعبه اورد برام 4 و نیم  50 م کجا بود خیلی خوبه یادگاریه

باید سه تا بخرم اخه تا ده ماه دیگه حاجی ها برن هم بیشتر میشه واقعا نمی‌دونم چیکار کنم ب نظرتون ی طلا دارم کسی ندیده ببرم بفروشم سه تا بخرم ؟

ببرم یه طلای پنهانی دارم بفروشم بدم سه تا کعبه ؟؟

نه مگه سربلندی به طلا سوغات اوردنه اینکارا کنی یکی دیگه هم توفامیل بره مگه بچه هات توقع میکنن و نتونه شرمنده میشه.مگه فامیلای شوهرتون میان سوغاتای شماراببینن

یا رب العالمین
عزیز پارسال مادرم یه پلاک کعبه اورد برام 4 و نیم  50 م کجا بود خیلی خوبه یادگاریه

بهش میگم کاش برا داداش هم اینو میاوردی 

میگه نمیدونستم فقطم برا پسر من خرید از مکه بخاطر عید غدیرش

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

باید سه تا بخرم اخه تا ده ماه دیگه حاجی ها برن هم بیشتر میشه واقعا نمی‌دونم چیکار کنم ب نظرتون ی طلا ...

حالا چرا سه تا 

نه بابا ارزش نداره این کارا رو بکنی از الان باج ب حرفاشون نده هرکس یجوریه خداشاهده انقدر خرج مادر پدرت میشه چ هزینه سفر چ تالار پذیرایی دیگه کسی توقع سوغاتی نداشته باشه 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

نه مگه سربلندی به طلا سوغات اوردنه اینکارا کنی یکی دیگه هم توفامیل بره مگه بچه هات توقع میکنن و نتون ...

متاسفانه بله چمدان و ساک در حضور مردم باز میشه 

همه هم میبینن اون شب که ساک باز می‌کنیم شام میدیم به غیر از شامی که ولیمه هستش 

ب اندازه کافی هم هزینه شام و اش پشت پا و میوه شیرینی و سوغات ب مردم میدن دلم نمیاد بگم واسم طلا بیارید چندروزه ب فکر افتادم یه طلا دارم کسی ندیده ببرم بفروشم بدم سه تا کعبه بخرم 

از طرفی هم میترسم عروسمون بگه واسه من چرا نیاوردید دیگه نمیدونه ک خودم خریدم